Nabeschouwing CSKA Moskva - Lokomotiv Moskou (1-2) || Russische Premier League 2021/2022

Zaterdag 31 juli 2021 - 19:00 uur

In de Russische Premier League 2021/2022 neemt CSKA Moskva het zaterdag 31 juli 2021 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Lokomotiv Moskou. De wedstrijd wordt gespeeld in VEB Arena in Moskva.

Via de CSKA Moskva - Lokomotiv Moskou live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing CSKA Moskva - Lokomotiv Moskou (1-2)

Het Russische Premier League duel tussen CSKA Moskva en Lokomotiv Moskou is onder leiding van scheidsrechter Aleksey Matyunin geëindigd in een 1-2 overwinning voor Lokomotiv Moskou. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 19e minuut door K. Bistrovic, waarmee CSKA Moskva met 1-0 de leiding nam. Lokomotiv Moskva kwam in de 22e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van F. Smolov, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 60e minuut zette R. Zhemaletdinov zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Lokomotiv Moskva de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Aleksey Matyunin, waardoor Lokomotiv Moskou dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE CSKA Moskva - Lokomotiv Moskou 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd CSKA Moskva - Lokomotiv Moskou teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Doelpunt CSKA Moskva Doelpunt K. Bistrovic CSKA Moskva 1-0
22' Doelpunt Lokomotiv Moskva Doelpunt F. Smolov met assist van M. Cerqueira Lokomotiv Moskva 1-1
23' Gele kaart CSKA Moskva Gele kaart voor M. Mukhin CSKA Moskva
30' Gele kaart Lokomotiv Moskva Gele kaart voor D. Barinov Lokomotiv Moskva
31' Gele kaart Lokomotiv Moskva Gele kaart voor M. Cerqueira Lokomotiv Moskva
43' Gele kaart Lokomotiv Moskva Gele kaart voor D. Kulikov Lokomotiv Moskva
56' Wissel CSKA Moskva Wissel C. Ejuke voor I. Akhmetov CSKA Moskva
58' Gele kaart CSKA Moskva Gele kaart voor N. Tiknizyan CSKA Moskva
60' Doelpunt Lokomotiv Moskva Doelpunt R. Zhemaletdinov met assist van D. Kulikov Lokomotiv Moskva 1-2
68' Wissel CSKA Moskva Wissel A. Dzagoev voor M. Mukhin CSKA Moskva
68' Wissel CSKA Moskva Wissel N. Vlasic voor N. Tiknizyan CSKA Moskva
68' Wissel CSKA Moskva Wissel E. Bohinen voor K. Bistrovic CSKA Moskva
76' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel A. Miranchuk voor R. Zhemaletdinov Lokomotiv Moskva
82' Wissel CSKA Moskva Wissel K. Kuchaev voor F. Chalov CSKA Moskva
83' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel Pablo voor F. Kamano Lokomotiv Moskva
89' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel D. Zhivoglyadov voor D. Rybchinskiy Lokomotiv Moskva
89' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel Ze Luis voor F. Smolov Lokomotiv Moskva
93' Gele kaart CSKA Moskva Gele kaart voor I. Oblyakov CSKA Moskva
Video hoogtepunten en samenvatting CSKA Moskva - Lokomotiv Moskou
Opstellingen CSKA Moskva - Lokomotiv Moskou
De opstellingen van CSKA Moskva en Lokomotiv Moskou zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat CSKA Moskva gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Lokomotiv Moskou zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Formatie 4-1-4-1
Coach Alexei Berezutski
Voorbeschouwing CSKA Moskva - Lokomotiv Moskou

CSKA Moskva en Lokomotiv Moskou treffen elkaar in de 2e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Aleksey Matyunin en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen CSKA Moskva en Lokomotiv Moskou in de Russische Premier League vond plaats op 27 februari 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Lokomotiv Moskou. Op basis van de afgelopen 22 duels tussen beide ploegen is CSKA Moskva favoriet. De thuisploeg wist 10 keer te winnen, terwijl Lokomotiv Moskou slechts 7 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst CSKA Moskva 10
Winst Lokomotiv Moskou 7
Gelijkspel 5
Totaal 22

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel CSKA Moskva op een 7e positie staat, terwijl we Lokomotiv Moskou terugvinden op de 4e plaats.