Nabeschouwing Krylya Sovetov - Arsenal Tula (2-2) || Russische Premier League 2021/2022

Zondag 6 maart 2022 - 12:00 uur

In de Russische Premier League 2021/2022 neemt Krylya Sovetov het zondag 6 maart 2022 om 12:00 uur in eigen huis op tegen Arsenal Tula. De wedstrijd wordt gespeeld in Samara Arena in Samara.

Via de Krylya Sovetov - Arsenal Tula live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Krylya Sovetov - Arsenal Tula (2-2)

De Russische Premier League 2021/2022 wedstrijd tussen Krylya Sovetov en Arsenal Tula geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 13e minuut door K. Kangwa, waarmee Arsenal Tula met 0-1 de leiding nam. Krylya Sovetov kwam in de 52e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van V. Sarveli, die daarmee de stand op 1-1 zette. Door een benutte penalty kwam Arsenal Tula vervolgens op 1-2. Het was D. Despotovic die vanaf 11 meter wist te scoren in de 70e minuut.

Na 83 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat I. Ignatjev de 2-2 maakte voor Krylya Sovetov. Hierdoor volgde voor beide ploegen en het publiek nog een spannende slotfase. Helaas zou het daarna ondanks een spannend slot niet meer tot doelpunten komen. In de 86e minuut moest Arsenal Tula verder met een man minder, nadat G. Causic een tweede gele kaart kreeg.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Krylya Sovetov - Arsenal Tula 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Krylya Sovetov - Arsenal Tula teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Doelpunt Arsenal Tula Doelpunt K. Kangwa Arsenal Tula 0-1
29' VAR: Afgekeurd doelpunt M. Glushenkov Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel M. Glushenkov Krylya Sovetov
44' Gele kaart Krylya Sovetov Gele kaart voor G. Bijl Krylya Sovetov
52' Doelpunt Krylya Sovetov Doelpunt V. Sarveli met assist van M. Glushenkov Krylya Sovetov 1-1
54' Gele kaart Arsenal Tula Gele kaart voor D. Stepanov Arsenal Tula
61' Gele kaart Arsenal Tula Gele kaart voor G. Causic Arsenal Tula
65' Gele kaart Arsenal Tula Gele kaart voor Z. Davitashvili Arsenal Tula
70' Penalty Arsenal Tula Penalty D. Despotovic Arsenal Tula 1-2
71' Wissel Krylya Sovetov Wissel D. Tsypchenko voor D. Yakuba Krylya Sovetov
71' Wissel Krylya Sovetov Wissel I. Ignatjev voor M. Glushenkov Krylya Sovetov
77' Gele kaart Arsenal Tula Gele kaart voor A. Guliev Arsenal Tula
77' Wissel Arsenal Tula Wissel E. Markov voor D. Despotovic Arsenal Tula
77' Wissel Arsenal Tula Wissel G. Kostadinov voor A. Guliev Arsenal Tula
78' Gele kaart Krylya Sovetov Gele kaart voor R. Ezhov Krylya Sovetov
78' Wissel Krylya Sovetov Wissel S. Pinyaev voor R. Ezhov Krylya Sovetov
83' Doelpunt Krylya Sovetov Doelpunt I. Ignatjev met assist van G. Bijl Krylya Sovetov 2-2
86' Tweede gele kaart Arsenal Tula Tweede gele kaart voor G. Causic Arsenal Tula
87' Wissel Arsenal Tula Wissel A. Sukhanov voor Z. Davitashvili Arsenal Tula
88' Gele kaart Arsenal Tula Gele kaart voor A. Kochenkov Arsenal Tula
88' Wissel Krylya Sovetov Wissel A. Kovalenko voor V. Sarveli Krylya Sovetov
91' Wissel Arsenal Tula Wissel A. Khabibov voor E. Kangwa Arsenal Tula
92' Gele kaart Arsenal Tula Gele kaart voor A. Sukhanov Arsenal Tula
Video hoogtepunten en samenvatting Krylya Sovetov - Arsenal Tula
Opstellingen Krylya Sovetov - Arsenal Tula
De opstellingen van Krylya Sovetov en Arsenal Tula zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Krylya Sovetov gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Arsenal Tula zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Coach Igor Osinkin
Formatie 4-1-4-1
Coach Miodrag Božović
Voorbeschouwing Krylya Sovetov - Arsenal Tula

Krylya Sovetov en Arsenal Tula treffen elkaar in de 20e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Pavel Shadykhanov en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Krylya Sovetov en Arsenal Tula in de Russische Premier League vond plaats op 7 augustus 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Arsenal Tula. Op basis van de afgelopen 7 duels tussen beide teams is Arsenal Tula favoriet. 5 keer wist de ploeg van Krylya Sovetov te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Krylya Sovetov. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Krylya Sovetov 1
Winst Arsenal Tula 5
Totaal 7

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Krylya Sovetov op een 8e positie staat, terwijl we Arsenal Tula terugvinden op de 13e plaats.