LIVE Krylya Sovetov - CSKA Moskva (0-0) || Russische Premier League

Zaterdag 4 december 2021 - 12:00 uur (26')

In de Russische Premier League neemt Krylya Sovetov het zaterdag 4 december 2021 om 12:00 uur in eigen huis op tegen CSKA Moskva. De wedstrijd wordt gespeeld in Samara Arena in Samara.

Via de Krylya Sovetov - CSKA Moskva live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Voorspel deze wedstrijd en WIN!
Winst Krylya Sovetov Gelijk Winst CSKA Moskva
2.75x inzet 3.1x inzet 2.55x inzet
LIVE Krylya Sovetov - CSKA Moskva 0-0 26'

Deze wedstrijd wordt op dit moment gespeeld. Hieronder kan je de wedstrijd Krylya Sovetov - CSKA Moskva live volgen. De wedstrijd bevindt zich momenteel in de 26e minuut en de actuele stand is 0-0.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Krylya Sovetov - CSKA Moskva
Opstellingen Krylya Sovetov - CSKA Moskva
De opstellingen van Krylya Sovetov en CSKA Moskva zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Krylya Sovetov gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en CSKA Moskva zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.
Formatie 4-4-2
Coach Igor Osinkin
Basiselftal Krylya Sovetov
# Speler Pos.
1 Ivan Lomaev K
18 Mehdi Zeffane V
3 Nikita Chernov V
2 Silvije Begić V
23 Glenn Bijl V
21 Dmitriy Ivanisenya M
11 Roman Ezhov M
17 Anton Zinkovskiy M
25 Danila Prutsev M
10 Vladislav Sarveli A
15 Maksim Glushenkov A
Formatie 5-3-2
Coach Alexei Berezutski
Voorbeschouwing Krylya Sovetov - CSKA Moskva

Krylya Sovetov en CSKA Moskva treffen elkaar in de 17e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Vladimir Moskalev en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Krylya Sovetov en CSKA Moskva in de Russische Premier League vond plaats op 23 oktober 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor CSKA Moskva. Op basis van de afgelopen 15 duels tussen beide teams is CSKA Moskva favoriet. 12 keer wist de ploeg van Krylya Sovetov te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Krylya Sovetov. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Krylya Sovetov 2
Winst CSKA Moskva 12
Gelijkspel 1
Totaal 15

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Krylya Sovetov op een 6e positie staat, terwijl we CSKA Moskva terugvinden op de 7e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
Krylya Sovetov - CSKA Moskva Opstelling Krylya Sovetov Opstelling CSKA Moskva Live Krylya Sovetov - CSKA Moskva Live Krylya Sovetov - CSKA Moskva kijken Krylya Sovetov - CSKA Moskva kijken Live Krylya Sovetov - CSKA Moskva stream Krylya Sovetov - CSKA Moskva Fox Sports Nabeschouwing Krylya Sovetov - CSKA Moskva Uitslag Krylya Sovetov - CSKA Moskva Statistieken Krylya Sovetov - CSKA Moskva Russische Premier League 2021/2022 Krylya Sovetov - CSKA Moskva wedden Krylya Sovetov - CSKA Moskva gokken Krylya Sovetov - CSKA Moskva Unibet