Nabeschouwing Lokomotiv Moskou - CSKA Moskva (1-2) || Russische Premier League 2021/2022

Zaterdag 12 maart 2022 - 17:00 uur

In de Russische Premier League 2021/2022 neemt Lokomotiv Moskou het zaterdag 12 maart 2022 om 17:00 uur in eigen huis op tegen CSKA Moskva. De wedstrijd wordt gespeeld in RZD Arena in Moskva.

Via de Lokomotiv Moskou - CSKA Moskva live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lokomotiv Moskou - CSKA Moskva (1-2)

Het Russische Premier League duel tussen Lokomotiv Moskou en CSKA Moskva is onder leiding van scheidsrechter Sergey Ivanov geëindigd in een 1-2 overwinning voor CSKA Moskva. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 39e minuut door Y. Yazici, waarmee CSKA Moskva met 0-1 de leiding nam. Lokomotiv Moskva kwam in de 42e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van W. Isidor, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 91e minuut zette M. Fernandes zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee CSKA Moskva de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Sergey Ivanov, waardoor CSKA Moskva dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Lokomotiv Moskou - CSKA Moskva 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lokomotiv Moskou - CSKA Moskva teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

30' Gele kaart CSKA Moskva Gele kaart voor B. Zaynutdinov CSKA Moskva
39' Doelpunt CSKA Moskva Doelpunt Y. Yazici CSKA Moskva 0-1
40' Gele kaart CSKA Moskva Gele kaart voor J. Gbamin CSKA Moskva
42' Doelpunt Lokomotiv Moskva Doelpunt W. Isidor met assist van D. Zhivoglyadov Lokomotiv Moskva 1-1
46' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel N. Tiknizyan voor M. Rybus Lokomotiv Moskva
58' Wissel CSKA Moskva Wissel Bruno Fuchs voor M. Mukhin CSKA Moskva
68' Wissel CSKA Moskva Wissel A. Dzagoev voor B. Zaynutdinov CSKA Moskva
73' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel M. Petrov voor G. Kerk Lokomotiv Moskva
77' Gele kaart Lokomotiv Moskva Gele kaart voor R. Zhemaletdinov Lokomotiv Moskva
84' Wissel CSKA Moskva Wissel A. Zabolotnyi voor J. Medina CSKA Moskva
84' Wissel CSKA Moskva Wissel C. Ejuke voor J. Carrascal CSKA Moskva
84' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel K. Maradishvili voor R. Zhemaletdinov Lokomotiv Moskva
84' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel M. Nenakhov voor D. Zhivoglyadov Lokomotiv Moskva
88' Gele kaart CSKA Moskva Gele kaart voor A. Dzagoev CSKA Moskva
91' Doelpunt CSKA Moskva Doelpunt M. Fernandes met assist van J. Bijol CSKA Moskva 1-2
Video hoogtepunten en samenvatting Lokomotiv Moskou - CSKA Moskva
Opstellingen Lokomotiv Moskou - CSKA Moskva
De opstellingen van Lokomotiv Moskou en CSKA Moskva zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Lokomotiv Moskou gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en CSKA Moskva zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.