Nabeschouwing Olimpiyets - Khimki (0-0) || Russische Premier League 2021/2022

Zondag 17 april 2022 - 18:00 uur

In de Russische Premier League 2021/2022 neemt Olimpiyets het zondag 17 april 2022 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Khimki. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Nizhny Novgorod in Nizhniy Novgorod.

Via de Olimpiyets - Khimki live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Olimpiyets - Khimki (0-0)

De Russische Premier League 2021/2022 wedstrijd tussen Olimpiyets en Khimki geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Olimpiyets en Khimki gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Veruit de meeste mogelijkheden waren voor Olimpiyets, dat genoeg kansen kreeg om tot een goal te komen. Ondanks alle kansen wilde het echter maar niet lukken om de bal in het doel te krijgen, waardoor de stand onveranderd bleef terwijl het einde van de wedstrijd steeds meer naderde.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Artem Chistyakov niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Olimpiyets - Khimki 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Olimpiyets - Khimki teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

35' Gele kaart FK Nizjni Novgorod Gele kaart voor T. Suleymanov FK Nizjni Novgorod
46' Wissel Khimki Wissel B. Sabovic voor I. Kamyshev Khimki
58' Wissel FK Nizjni Novgorod Wissel A. Kecskes voor K. Gotsuk FK Nizjni Novgorod
58' Wissel Khimki Wissel B. Magomedov voor D. Glushakov Khimki
64' Wissel FK Nizjni Novgorod Wissel I. Berkovskiy voor T. Suleymanov FK Nizjni Novgorod
74' Wissel Khimki Wissel N. Glavcic voor I. Kukharchuk Khimki
78' Wissel FK Nizjni Novgorod Wissel I. Miladinovic voor N. Kakkoev FK Nizjni Novgorod
78' Wissel FK Nizjni Novgorod Wissel Milson voor R. Ennin FK Nizjni Novgorod
80' Gele kaart FK Nizjni Novgorod Gele kaart voor D. Stotsky FK Nizjni Novgorod
85' Gele kaart FK Nizjni Novgorod Gele kaart voor A. Kecskes FK Nizjni Novgorod
Video hoogtepunten en samenvatting Olimpiyets - Khimki
Opstellingen Olimpiyets - Khimki
De opstellingen van Olimpiyets en Khimki zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Olimpiyets gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Khimki zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.