Nabeschouwing Rubin Kazan' - Akhmat Grozny (2-1) || Russische Premier League 2021/2022

Zondag 8 augustus 2021 - 19:00 uur

In de Russische Premier League 2021/2022 neemt Rubin Kazan' het zondag 8 augustus 2021 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Akhmat Grozny. De wedstrijd wordt gespeeld in Ak Bars Arena in Kazan.

Via de Rubin Kazan' - Akhmat Grozny live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rubin Kazan' - Akhmat Grozny (2-1)

Het Russische Premier League duel tussen Rubin Kazan' en Akhmat Grozny is onder leiding van scheidsrechter Pavel Kukuyan geëindigd in een 2-1 overwinning voor Rubin Kazan'. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 31e minuut door D. Utkin, waarmee Akhmat Grozny met 0-1 de leiding nam. In de 53e minuut moest G. Shelia van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Pavel Kukuyan een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Akhmat Grozny verder met een speler minder. Dit bleek ook direct de ruststand te zijn, want er werd gedurende de eerste 45 minuten verder niet meer gescoord. In de tweede helft maakte S. Haksabanovic namens Rubin Kazan in de 58e minuut de gelijkmaker, waarmee de spanning weer terug in de wedstrijd was.

Na 86 minuten was het G. Iancu die de bal in eigen doel werkte, waardoor Rubin Kazan op 2-1 kwam te staan.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Pavel Kukuyan, waardoor Rubin Kazan' dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Rubin Kazan' - Akhmat Grozny 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rubin Kazan' - Akhmat Grozny teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Gele kaart Rubin Kazan Gele kaart voor G. Zotov Rubin Kazan
9' Gele kaart Akhmat Grozny Gele kaart voor M. Bystrov Akhmat Grozny
15' Wissel Rubin Kazan Wissel I. Ignatjev voor D. Despotovic Rubin Kazan
21' Gele kaart Rubin Kazan Gele kaart voor F. Uremovic Rubin Kazan
31' Doelpunt Akhmat Grozny Doelpunt D. Utkin Akhmat Grozny 0-1
33' Gele kaart Rubin Kazan Gele kaart voor D. Jevtic Rubin Kazan
44' Gele kaart Akhmat Grozny Gele kaart voor M. Konate Akhmat Grozny
46' Wissel Akhmat Grozny Wissel A. Arkhipov voor M. Konate Akhmat Grozny
46' Wissel Rubin Kazan Wissel V. Ignatjev voor G. Zotov Rubin Kazan
51' Gele kaart Akhmat Grozny Gele kaart voor V. Lystsov Akhmat Grozny
53' Rode kaart Akhmat Grozny Rode kaart voor G. Shelia Akhmat Grozny
57' Wissel Akhmat Grozny Wissel A. Melikhov voor D. Utkin Akhmat Grozny
57' Wissel Akhmat Grozny Wissel I. Konovalov voor B. Berisha Akhmat Grozny
58' Doelpunt Rubin Kazan Doelpunt S. Haksabanovic Rubin Kazan 1-1
67' Wissel Rubin Kazan Wissel M. Kostyukov voor Hwang In-Beom Rubin Kazan
67' Wissel Akhmat Grozny Wissel G. Iancu voor E. Kharin Akhmat Grozny
67' Wissel Akhmat Grozny Wissel V. Karapuzov voor M. Bystrov Akhmat Grozny
76' Gele kaart Akhmat Grozny Gele kaart voor Z. Nizic Akhmat Grozny
86' Eigen doelpunt Rubin Kazan Eigen doelpunt G. Iancu Rubin Kazan 2-1
87' Wissel Rubin Kazan Wissel S. Bakaev voor I. Ignatjev Rubin Kazan
87' Wissel Rubin Kazan Wissel L. Musaev voor D. Jevtic Rubin Kazan
95' Gele kaart Rubin Kazan Gele kaart voor S. Begic Rubin Kazan
Video hoogtepunten en samenvatting Rubin Kazan' - Akhmat Grozny
Opstellingen Rubin Kazan' - Akhmat Grozny
De opstellingen van Rubin Kazan' en Akhmat Grozny zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rubin Kazan' gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Akhmat Grozny zal beginnen in een 5-4-1 opstelling.
Coach Leonid Slutskiy
Formatie 5-4-1
Coach Andrey Talalaev
Voorbeschouwing Rubin Kazan' - Akhmat Grozny

Rubin Kazan' en Akhmat Grozny treffen elkaar in de 3e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Pavel Kukuyan en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Rubin Kazan' en Akhmat Grozny in de Russische Premier League vond plaats op 17 december 2020 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 20 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Rubin Kazan' als Akhmat Grozny wisten 6 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 8 keer in een gelijkspel.

Winst Rubin Kazan' 6
Winst Akhmat Grozny 6
Gelijkspel 8
Totaal 20

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Rubin Kazan' op een 4e positie staat, terwijl we Akhmat Grozny terugvinden op de 8e plaats.