Nabeschouwing Rubin Kazan' - Krylya Sovetov (1-1) || Russische Premier League

Zondag 15 augustus 2021 - 19:00 uur

In de Russische Premier League neemt Rubin Kazan' het zondag 15 augustus 2021 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Krylya Sovetov. De wedstrijd wordt gespeeld in Kazan' Arena in Kazan'.

Via de Rubin Kazan' - Krylya Sovetov live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rubin Kazan' - Krylya Sovetov (1-1)

In de Russische Premier League heeft de wedstrijd tussen Rubin Kazan' en Krylya Sovetov geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 59e minuut door I. Sergeev, waarmee Krylya Sovetov met 0-1 de leiding nam. Rubin Kazan' kwam na 63 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van Hwang In-Beom, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

Wedstrijdstatistieken Rubin Kazan' - Krylya Sovetov
Goals
1
1
Balbezit
58%
42%
Gele kaarten
4
1
Schoten totaal
11
9
Schoten op doel
2
4
Aanvallen
118
91
Gevaarlijke aanvallen
51
30
Passes
449
331
Overtredingen
10
12
Buitenspel
1
2
Corners
3
1
Wissels
4
5
LIVE Rubin Kazan' - Krylya Sovetov 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rubin Kazan' - Krylya Sovetov teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
39' Wissel Rubin Kazan' Wissel D. Jevtic voor O. Shatov Rubin Kazan'
40' Gele kaart Rubin Kazan' Gele kaart voor I. Samoshnikov Rubin Kazan'
46' Wissel Rubin Kazan' Wissel V. Ignatjev voor S. Bakaev Rubin Kazan'
56' Wissel Rubin Kazan' Wissel K. Kvaratskhelia voor S. Haksabanovic Rubin Kazan'
59' Doelpunt Krylya Sovetov Doelpunt I. Sergeev met assist van A. Zinkovskiy Krylya Sovetov 0-1
63' Doelpunt Rubin Kazan' Doelpunt Hwang In-Beom Rubin Kazan' 1-1
63' Gele kaart Krylya Sovetov Gele kaart voor I. Lomaev Krylya Sovetov
74' Wissel Krylya Sovetov Wissel V. Sarveli voor M. Glushenkov Krylya Sovetov
74' Wissel Krylya Sovetov Wissel S. Pinyaev voor A. Zinkovskiy Krylya Sovetov
74' Wissel Rubin Kazan' Wissel I. Ignatjev voor I. Samoshnikov Rubin Kazan'
77' Gele kaart Rubin Kazan' Gele kaart voor O. Abildgaard Rubin Kazan'
77' Gele kaart Rubin Kazan' Gele kaart voor S. Begic Rubin Kazan'
86' Wissel Krylya Sovetov Wissel G. Onugkha voor I. Sergeev Krylya Sovetov
86' Wissel Krylya Sovetov Wissel D. Prutsev voor M. Vityugov Krylya Sovetov
90' Wissel Krylya Sovetov Wissel D. Kabutov voor R. Ezhov Krylya Sovetov
90' Gele kaart Rubin Kazan' Gele kaart voor Hwang In-Beom Rubin Kazan'
Video hoogtepunten en samenvatting Rubin Kazan' - Krylya Sovetov
Opstellingen Rubin Kazan' - Krylya Sovetov
De opstellingen van Rubin Kazan' en Krylya Sovetov zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rubin Kazan' gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Krylya Sovetov zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Formatie 4-3-3
Coach Leonid Slutskiy
Formatie 4-4-2
Coach Igor Osinkin
Voorbeschouwing Rubin Kazan' - Krylya Sovetov

Rubin Kazan' en Krylya Sovetov treffen elkaar in de 4e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Aleksey Sukhoy en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Rubin Kazan' en Krylya Sovetov in de Russische Premier League vond plaats op 8 maart 2020 en dat duel eindigde in een overwinning voor Krylya Sovetov. Op basis van de afgelopen 14 duels tussen beide ploegen is Rubin Kazan' favoriet. De thuisploeg wist 6 keer te winnen, terwijl Krylya Sovetov slechts 3 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Rubin Kazan' 6
Winst Krylya Sovetov 3
Gelijkspel 5
Totaal 14

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Rubin Kazan' op een 2e positie staat, terwijl we Krylya Sovetov terugvinden op de 16e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Rubin Kazan' - Krylya Sovetov Opstelling Rubin Kazan' Opstelling Krylya Sovetov Live Rubin Kazan' - Krylya Sovetov Live Rubin Kazan' - Krylya Sovetov kijken Rubin Kazan' - Krylya Sovetov kijken Live Rubin Kazan' - Krylya Sovetov stream Rubin Kazan' - Krylya Sovetov Fox Sports Nabeschouwing Rubin Kazan' - Krylya Sovetov Uitslag Rubin Kazan' - Krylya Sovetov Statistieken Rubin Kazan' - Krylya Sovetov Russische Premier League 2021/2022 Rubin Kazan' - Krylya Sovetov wedden Rubin Kazan' - Krylya Sovetov gokken Rubin Kazan' - Krylya Sovetov Unibet