Nabeschouwing Sochi - Lokomotiv Moskou (2-2) || Russische Premier League 2021/2022

Zondag 17 april 2022 - 15:30 uur



In de Russische Premier League 2021/2022 neemt Sochi het zondag 17 april 2022 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Lokomotiv Moskou. De wedstrijd wordt gespeeld in Olimpiyskiy Stadion Fisht in Sochi.

Via de Sochi - Lokomotiv Moskou live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sochi - Lokomotiv Moskou (2-2)

De Russische Premier League 2021/2022 wedstrijd tussen Sochi en Lokomotiv Moskou geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 2-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door T. Margasov, waarmee Sochi met 1-0 de leiding nam. Een benutte penalty van W. Isidor in de 36e minuut zorgde er even later voor dat Lokomotiv Moskva weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 43e minuut zette Rodrigo zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Sochi de leiding in de wedstrijd nam.

Na 49 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat W. Isidor de 2-2 maakte voor Lokomotiv Moskva. In de 60e minuut werd Rodrigo van Sochi met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Lokomotiv Moskva met een speler minder het resterende gedeelte van de wedstrijd moest vervolgen. In de 60e minuut werd opnieuw een speler van het veld gestuurd met een rode kaart. J. Kuchta van Lokomotiv Moskva was degene die voortijdig naar de kleedkamer werd verwezen.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

Wedstrijdstatistieken Sochi - Lokomotiv Moskou
Goals
2
2
Balbezit
56%
44%
Rode kaarten
1
1
Gele kaarten
1
0
Schoten totaal
14
16
Schoten op doel
6
6
Passes
480
366
Overtredingen
5
6
Buitenspel
3
0
Corners
6
7
LIVE Sochi - Lokomotiv Moskou 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sochi - Lokomotiv Moskou teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
11' Doelpunt Sochi Doelpunt T. Margasov Sochi 1-0
36' Penalty Lokomotiv Moskva Penalty W. Isidor Lokomotiv Moskva 1-1
43' Doelpunt Sochi Doelpunt Rodrigo met assist van C. Noboa Sochi 2-1
49' Doelpunt Lokomotiv Moskva Doelpunt W. Isidor met assist van M. Rybus Lokomotiv Moskva 2-2
60' Rode kaart Sochi Rode kaart voor Rodrigo Sochi
60' Rode kaart Lokomotiv Moskva Rode kaart voor J. Kuchta Lokomotiv Moskva
63' Wissel Sochi Wissel S. Terekhov voor V. Angban Sochi
70' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel D. Rybchinskiy voor W. Isidor Lokomotiv Moskva
76' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel R. Zhemaletdinov voor A. Beka Beka Lokomotiv Moskva
83' Wissel Sochi Wissel G. Melkadze voor M. Cassierra Sochi
83' Wissel Sochi Wissel Joaozinho voor A. Yusupov Sochi
83' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel D. Kulikov voor A. Karpukas Lokomotiv Moskva
84' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel M. Petrov voor G. Kerk Lokomotiv Moskva
88' VAR: Afgekeurd doelpunt C. Noboa Tello Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel C. Noboa Tello Sochi
91' Gele kaart Sochi Gele kaart voor T. Margasov Sochi
Video hoogtepunten en samenvatting Sochi - Lokomotiv Moskou
Opstellingen Sochi - Lokomotiv Moskou
De opstellingen van Sochi en Lokomotiv Moskou zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sochi gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Lokomotiv Moskou zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Zaur Khapov
Wissels Lokomotiv Moskou
# Speler Pos.
53 Daniil Khudyakov K
60 Andrey Savin K
74 Artur Chyorny V
24 Maksim Nenakhov V
73 Maksim Petrov M
94 Dmitry Rybchinsky M
69 Daniil Kulikov M
17 Rifat Zhemaletdinov M
75 Sergey Babkin M
Voorbeschouwing Sochi - Lokomotiv Moskou

Sochi en Lokomotiv Moskou treffen elkaar in de 25e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Vasili Kazartsev en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sochi en Lokomotiv Moskou in de Russische Premier League vond plaats op 25 oktober 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Lokomotiv Moskou. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide teams is Lokomotiv Moskou favoriet. 3 keer wist de ploeg van Sochi te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Sochi. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Sochi 1
Winst Lokomotiv Moskou 3
Gelijkspel 1
Totaal 5

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sochi op een 4e positie staat, terwijl we Lokomotiv Moskou terugvinden op de 6e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Sochi - Lokomotiv Moskou Opstelling Sochi Opstelling Lokomotiv Moskou Live Sochi - Lokomotiv Moskou Live Sochi - Lokomotiv Moskou kijken Sochi - Lokomotiv Moskou kijken Live Sochi - Lokomotiv Moskou stream Sochi - Lokomotiv Moskou Fox Sports Nabeschouwing Sochi - Lokomotiv Moskou Uitslag Sochi - Lokomotiv Moskou Statistieken Sochi - Lokomotiv Moskou Russische Premier League 2021/2022 Sochi - Lokomotiv Moskou wedden Sochi - Lokomotiv Moskou gokken Sochi - Lokomotiv Moskou Unibet