In de Russische Premier League neemt Ufa het zaterdag 21 augustus 2021 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Zenit. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Neftyanik in Ufa.

Via de Ufa - Zenit live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ufa - Zenit (1-1)

In de Russische Premier League heeft de wedstrijd tussen Ufa en Zenit geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door Malcom, waarmee Zenit met 0-1 de leiding nam. Ufa kwam na 74 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van H. Agalarov, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

Wedstrijdstatistieken Ufa - Zenit
Goals
1
1
Balbezit
38%
62%
Gele kaarten
4
0
Schoten totaal
12
20
Schoten op doel
4
7
Aanvallen
103
102
Gevaarlijke aanvallen
63
59
Passes
350
577
Overtredingen
13
8
Corners
2
4
Wissels
5
3
LIVE Ufa - Zenit 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ufa - Zenit teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
10' Doelpunt Zenit Doelpunt Malcom met assist van Y. Rakitsky Zenit 0-1
29' Gele kaart Ufa Gele kaart voor Cacintura Ufa
62' Wissel Ufa Wissel M. Bauer voor A. Aliev Ufa
62' Wissel Ufa Wissel V. Krotov voor T. Zhamaletdinov Ufa
62' Gele kaart Ufa Gele kaart voor R. Fishchenko Ufa
71' Wissel Zenit Wissel S. Azmoun voor A. Dzyuba Zenit
71' Wissel Zenit Wissel A. Sutormin voor V. Karavaev Zenit
74' Doelpunt Ufa Doelpunt H. Agalarov met assist van V. Krotov Ufa 1-1
75' Wissel Ufa Wissel O. Urunov voor V. Kamilov Ufa
75' Wissel Zenit Wissel A. Mostovoy voor A. Erokhin Zenit
81' Gele kaart Ufa Gele kaart voor K. Pliev Ufa
86' Wissel Ufa Wissel A. Nikitin voor F. Mrzljak Ufa
86' Wissel Ufa Wissel A. Golubev voor Cacintura Ufa
92' Gele kaart Ufa Gele kaart voor Y. Zhuravlev Ufa
Video hoogtepunten en samenvatting Ufa - Zenit
Opstellingen Ufa - Zenit
De opstellingen van Ufa en Zenit zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Ufa gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en Zenit zal beginnen in een 4-2-2-2 opstelling.
Voorbeschouwing Ufa - Zenit

Ufa en Zenit treffen elkaar in de 5e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Pavel Shadykhanov en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Ufa en Zenit in de Russische Premier League vond plaats op 8 mei 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 14 duels tussen beide teams is Zenit favoriet. 8 keer wist de ploeg van Ufa te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Ufa. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Ufa 1
Winst Zenit 8
Gelijkspel 5
Totaal 14

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Ufa op een 11e positie staat, terwijl we Zenit terugvinden op de 1e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Ufa - Zenit Opstelling Ufa Opstelling Zenit Live Ufa - Zenit Live Ufa - Zenit kijken Ufa - Zenit kijken Live Ufa - Zenit stream Ufa - Zenit Fox Sports Nabeschouwing Ufa - Zenit Uitslag Ufa - Zenit Statistieken Ufa - Zenit Russische Premier League 2021/2022 Ufa - Zenit wedden Ufa - Zenit gokken Ufa - Zenit Unibet