Nabeschouwing Ural - Lokomotiv Moskou (0-0) || Russische Premier League

Maandag 20 september 2021 - 15:30 uur

In de Russische Premier League neemt Ural het maandag 20 september 2021 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Lokomotiv Moskou. De wedstrijd wordt gespeeld in in .

Via de Ural - Lokomotiv Moskou live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ural - Lokomotiv Moskou (0-0)

In de Russische Premier League heeft de wedstrijd tussen Ural en Lokomotiv Moskou geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het meeste balbezit was gedurende de wedstrijd voor Lokomotiv Moskou, dat de bal veel in de ploeg hield en daarmee voldoende mogelijkheid had om iets op te bouwen. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Aleksey Sukhoy niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Ural - Lokomotiv Moskou
Balbezit
35%
65%
Gele kaarten
3
2
Schoten totaal
8
14
Schoten op doel
3
4
Aanvallen
114
146
Gevaarlijke aanvallen
41
57
Passes
306
553
Overtredingen
20
14
Buitenspel
5
1
Corners
3
7
Wissels
3
3
LIVE Ural - Lokomotiv Moskou 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ural - Lokomotiv Moskou teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
33' Gele kaart Ural Gele kaart voor E. Bicfalvi Ural
43' Gele kaart Ural Gele kaart voor A. Adamov Ural
46' Wissel Ural Wissel A. Maksimenko voor E. Bicfalvi Ural
62' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel F. Anjorin voor A. Beka Beka Lokomotiv Moskva
67' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel G. Kerk voor V. Lisakovich Lokomotiv Moskva
79' Wissel Ural Wissel V. Podberezkin voor D. Kulakov Ural
85' Wissel Ural Wissel A. Gerasimov voor A. Egorychev Ural
86' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel D. Kulikov voor A. Silyanov Lokomotiv Moskva
93' Gele kaart Lokomotiv Moskva Gele kaart voor F. Kamano Lokomotiv Moskva
93' Gele kaart Ural Gele kaart voor D. Miskic Ural
93' Gele kaart Lokomotiv Moskva Gele kaart voor T. Jedvaj Lokomotiv Moskva
Video hoogtepunten en samenvatting Ural - Lokomotiv Moskou
Opstellingen Ural - Lokomotiv Moskou
De opstellingen van Ural en Lokomotiv Moskou zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Ural gaat aantreden in een 5-4-1 formatie en Lokomotiv Moskou zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Formatie 4-4-2
Coach Marko Nikolić
Voorbeschouwing Ural - Lokomotiv Moskou

Ural en Lokomotiv Moskou treffen elkaar in de 8e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Aleksey Sukhoy en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Ural en Lokomotiv Moskou in de Russische Premier League vond plaats op 16 mei 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Lokomotiv Moskou. Op basis van de afgelopen 16 duels tussen beide teams is Lokomotiv Moskou favoriet. 10 keer wist de ploeg van Ural te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Ural. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Ural 2
Winst Lokomotiv Moskou 10
Gelijkspel 4
Totaal 16

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Ural op een 16e positie staat, terwijl we Lokomotiv Moskou terugvinden op de 3e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Ural - Lokomotiv Moskou Opstelling Ural Opstelling Lokomotiv Moskou Live Ural - Lokomotiv Moskou Live Ural - Lokomotiv Moskou kijken Ural - Lokomotiv Moskou kijken Live Ural - Lokomotiv Moskou stream Ural - Lokomotiv Moskou Fox Sports Nabeschouwing Ural - Lokomotiv Moskou Uitslag Ural - Lokomotiv Moskou Statistieken Ural - Lokomotiv Moskou Russische Premier League 2021/2022 Ural - Lokomotiv Moskou wedden Ural - Lokomotiv Moskou gokken Ural - Lokomotiv Moskou Unibet