Nabeschouwing Zenit - Dinamo Moskva (4-1) || Russische Premier League

Vrijdag 29 oktober 2021 - 18:00 uur

In de Russische Premier League neemt Zenit het vrijdag 29 oktober 2021 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Dinamo Moskva. De wedstrijd wordt gespeeld in in .

Via de Zenit - Dinamo Moskva live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Zenit - Dinamo Moskva (4-1)

Het Russische Premier League duel tussen Zenit en Dinamo Moskva is onder leiding van scheidsrechter Sergey Karasev geëindigd in een 4-1 overwinning voor Zenit. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door Claudinho, waarmee Zenit met 1-0 de leiding nam. Een benutte penalty van D. Fomin in de 56e minuut zorgde er even later voor dat Dinamo Moskva weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 66e minuut zette Wendel zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Zenit de leiding in de wedstrijd nam.

Na 69 minuten werd de voorsprong voor Zenit vergroot nadat A. Dzyuba de 3-1 wist te scoren. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 85e minuut wist Y. Rakitsky namens Zenit de eindstand op het scorebord te zetten: 4-1.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Sergey Karasev en eindigde de wedstrijd dus met een 4-1 stand in het voordeel van Zenit.

Wedstrijdstatistieken Zenit - Dinamo Moskva
Goals
4
1
Balbezit
60%
40%
Gele kaarten
3
4
Schoten totaal
13
15
Schoten op doel
5
7
Aanvallen
94
114
Gevaarlijke aanvallen
56
53
Passes
516
339
Overtredingen
9
17
Buitenspel
1
0
Corners
7
2
Wissels
5
4
LIVE Zenit - Dinamo Moskva 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Zenit - Dinamo Moskva teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
8' Doelpunt Zenit Doelpunt Claudinho Zenit 1-0
25' Gele kaart Dinamo Moskva Gele kaart voor D. Skopintsev Dinamo Moskva
46' Gele kaart Zenit Gele kaart voor Wendel Zenit
51' Gele kaart Dinamo Moskva Gele kaart voor D. Fomin Dinamo Moskva
55' Gele kaart Zenit Gele kaart voor V. Karavaev Zenit
56' Penalty Dinamo Moskva Penalty D. Fomin Dinamo Moskva 1-1
62' Gele kaart Zenit Gele kaart voor D. Lovren Zenit
66' Wissel Zenit Wissel A. Dzyuba voor A. Mostovoy Zenit
66' Doelpunt Zenit Doelpunt Wendel met assist van S. Azmoun Zenit 2-1
68' Wissel Dinamo Moskva Wissel S. Szymanski voor K. Tyukavin Dinamo Moskva
69' Doelpunt Zenit Doelpunt A. Dzyuba Zenit 3-1
76' Gele kaart Dinamo Moskva Gele kaart voor A. Zakharian Dinamo Moskva
79' Gele kaart Dinamo Moskva Gele kaart voor I. Ordets Dinamo Moskva
84' Wissel Zenit Wissel A. Erokhin voor Wendel Zenit
85' Doelpunt Zenit Doelpunt Y. Rakitsky Zenit 4-1
87' Wissel Dinamo Moskva Wissel Sly voor D. Makarov Dinamo Moskva
90' Wissel Zenit Wissel D. Kuznetsov voor A. Sutormin Zenit
90' Wissel Zenit Wissel D. Byazrov voor Claudinho Zenit
90' Wissel Zenit Wissel K. Kravtsov voor W. Barrios Zenit
Video hoogtepunten en samenvatting Zenit - Dinamo Moskva
Opstellingen Zenit - Dinamo Moskva
De opstellingen van Zenit en Dinamo Moskva zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Zenit gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Dinamo Moskva zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Zenit - Dinamo Moskva

Zenit en Dinamo Moskva treffen elkaar in de 13e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Sergey Karasev en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Zenit en Dinamo Moskva in de Russische Premier League vond plaats op 12 december 2020 en dat duel eindigde in een overwinning voor Zenit. Op basis van de afgelopen 20 duels tussen beide ploegen is Zenit favoriet. De thuisploeg wist 12 keer te winnen, terwijl Dinamo Moskva slechts 4 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Zenit 12
Winst Dinamo Moskva 4
Gelijkspel 4
Totaal 20

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Zenit op een 1e positie staat, terwijl we Dinamo Moskva terugvinden op de 2e plaats.

Tags
Zenit - Dinamo Moskva Opstelling Zenit Opstelling Dinamo Moskva Live Zenit - Dinamo Moskva Live Zenit - Dinamo Moskva kijken Zenit - Dinamo Moskva kijken Live Zenit - Dinamo Moskva stream Zenit - Dinamo Moskva Fox Sports Nabeschouwing Zenit - Dinamo Moskva Uitslag Zenit - Dinamo Moskva Statistieken Zenit - Dinamo Moskva Russische Premier League 2021/2022 Zenit - Dinamo Moskva wedden Zenit - Dinamo Moskva gokken Zenit - Dinamo Moskva Unibet