Nabeschouwing Hamilton Academical - Kilmarnock (1-0) || Schotse Premiership 2019/2020

Zaterdag 7 maart 2020 - 16:00 uur

In de Schotse Premiership 2019/2020 neemt Hamilton Academical het zaterdag 7 maart 2020 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Kilmarnock. De wedstrijd wordt gespeeld in The Hope CBD Stadium in Hamilton.

Via de Hamilton Academical - Kilmarnock live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hamilton Academical - Kilmarnock (1-0)

Het Schotse Premiership duel tussen Hamilton Academical en Kilmarnock is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Hamilton Academical. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor M. Miller van Hamilton Academical. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 78e minuut het veld moest verlaten. Een penalty zorgde er later in de 90e minuut voor dat Hamilton Academical via M. Ogboe op 1-0 kwam te staan.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter, waardoor Hamilton Academical de winst binnen sleepte dankzij een 1-0 overwinning.

LIVE Hamilton Academical - Kilmarnock 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hamilton Academical - Kilmarnock teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Gele kaart Hamilton Academical Gele kaart voor S. Want Hamilton Academical
21' Wissel Hamilton Academical Wissel M. Miller voor J. Hamilton Hamilton Academical
41' Wissel Hamilton Academical Wissel W. Collar voor B. Alston Hamilton Academical
63' Gele kaart Kilmarnock Gele kaart voor K. Broadfoot Kilmarnock
64' Wissel Hamilton Academical Wissel D. Templeton voor D. Moyo Hamilton Academical
67' Gele kaart Hamilton Academical Gele kaart voor M. Miller Hamilton Academical
72' Gele kaart Hamilton Academical Gele kaart voor L. Smith Hamilton Academical
73' Wissel Kilmarnock Wissel N. Hamalainen voor S. Hendrie Kilmarnock
73' Wissel Kilmarnock Wissel G. Kiltie voor R. McKenzie Kilmarnock
78' Tweede gele kaart Hamilton Academical Tweede gele kaart voor M. Miller Hamilton Academical
86' Wissel Kilmarnock Wissel K. Connell voor E. Brophy Kilmarnock
88' Gele kaart Kilmarnock Gele kaart voor S. ODonnell Kilmarnock
90' Penalty Hamilton Academical Penalty M. Ogboe Hamilton Academical 1-0
Video hoogtepunten en samenvatting Hamilton Academical - Kilmarnock
Opstellingen Hamilton Academical - Kilmarnock
De opstellingen van Hamilton Academical en Kilmarnock zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Hamilton Academical gaat aantreden in een 4-1-3-2 formatie en Kilmarnock zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.