Nabeschouwing Hibernian - Hearts (1-3) || Schotse Premiership 2019/2020

Dinsdag 3 maart 2020 - 20:45 uur

In de Schotse Premiership 2019/2020 neemt Hibernian het dinsdag 3 maart 2020 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Hearts. De wedstrijd wordt gespeeld in Easter Road Stadium in Edinburgh.

Via de Hibernian - Hearts live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hibernian - Hearts (1-3)

Het Schotse Premiership duel tussen Hibernian en Hearts is geëindigd in een 1-3 overwinning voor Hearts. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 53 minuten. S. Clare maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Hearts vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. Hearts vergrootte in de 65e minuut de voorsprong nadat het via een goal van O. Bozanic op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 80e minuut volgde een derde treffer van Hearts, waarmee C. Washington zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Na 89 minuten deed M. Hallberg iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Hibernian werd verkleind tot 1-3. Hiermee kon een nederlaag voor Hibernian echter niet meer worden voorkomen, want de ploeg wist hierna niet opnieuw tot scoren te komen.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Hearts.

LIVE Hibernian - Hearts 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hibernian - Hearts teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Gele kaart Hearts Gele kaart voor C. Halkett Hearts
45' Gele kaart Hibernian Gele kaart voor S. Allan Hibernian
53' Penalty Hearts Penalty S. Clare Hearts 0-1
59' Wissel Hibernian Wissel D. Horgan voor S. Allan Hibernian
65' Doelpunt Hearts Doelpunt O. Bozanic met assist van L. Moore Hearts 0-2
65' Wissel Hibernian Wissel J. Gullan voor M. McNulty Hibernian
68' Wissel Hearts Wissel S. Naismith voor L. Boyce Hearts
74' Wissel Hearts Wissel J. Walker voor L. Moore Hearts
80' Doelpunt Hearts Doelpunt C. Washington met assist van A. Hickey Hearts 0-3
84' Gele kaart Hibernian Gele kaart voor L. Stevenson Hibernian
85' Gele kaart Hearts Gele kaart voor S. Naismith Hearts
85' Gele kaart Hibernian Gele kaart voor S. Omeonga Hibernian
89' Wissel Hibernian Wissel M. Hallberg voor G. Docherty Hibernian
89' Doelpunt Hibernian Doelpunt M. Hallberg Hibernian 1-3
91' Wissel Hearts Wissel E. Henderson voor C. Washington Hearts
Video hoogtepunten en samenvatting Hibernian - Hearts
Opstellingen Hibernian - Hearts
De opstellingen van Hibernian en Hearts zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Hibernian gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Hearts zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.