Nabeschouwing Livingston - Celtic (2-2) || Schotse Premiership 2019/2020

Woensdag 4 maart 2020 - 20:45 uur

In de Schotse Premiership 2019/2020 neemt Livingston het woensdag 4 maart 2020 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Celtic. De wedstrijd wordt gespeeld in Tony Macaroni Arena in Livingston.

Via de Livingston - Celtic live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Livingston - Celtic (2-2)

De Schotse Premiership 2019/2020 wedstrijd tussen Livingston en Celtic geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 16e minuut door C. McGregor, waarmee Celtic met 0-1 de leiding nam. Livingston kwam in de 24e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van J. Guthrie, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 46e minuut zette S. Robinson zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Livingston de leiding in de wedstrijd nam.

In de slotfase van de wedstrijd viel dan toch nog de gelijkmaker voor Celtic nadat T. Rogic in de 91e minuut wist te scoren en daarmee de stand op 2-2 zette. Uiteindelijk bleek dit het laatste doelpunt van de wedstrijd te zijn.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Livingston - Celtic 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Livingston - Celtic teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Doelpunt Celtic Doelpunt C. McGregor Celtic 0-1
24' Doelpunt Livingston Doelpunt J. Guthrie met assist van C. Brown Livingston 1-1
35' Gele kaart Livingston Gele kaart voor E. Ambrose Livingston
46' Doelpunt Livingston Doelpunt S. Robinson met assist van L. Dykes Livingston 2-1
62' Wissel Celtic Wissel J. Frimpong voor G. Taylor Celtic
65' Wissel Livingston Wissel M. Bartley voor S. Robinson Livingston
69' Wissel Celtic Wissel T. Rogic voor M. Elyounoussi Celtic
69' Gele kaart Livingston Gele kaart voor S. Lawless Livingston
72' Wissel Livingston Wissel R. Crawford voor S. Lawless Livingston
75' Wissel Celtic Wissel L. Griffiths voor R. Christie Celtic
89' Gele kaart Livingston Gele kaart voor M. Bartley Livingston
89' Gele kaart Celtic Gele kaart voor S. Brown Celtic
91' Doelpunt Celtic Doelpunt T. Rogic met assist van O. Edouard Celtic 2-2
93' Wissel Livingston Wissel A. Souda voor L. Dykes Livingston
Video hoogtepunten en samenvatting Livingston - Celtic
Opstellingen Livingston - Celtic
De opstellingen van Livingston en Celtic zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Livingston gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Celtic zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.