Nabeschouwing Dundee - Hamilton Academical (1-3) || Schotse Premiership 2017/2018

Zaterdag 28 oktober 2017 - 16:00 uur

In de Schotse Premiership 2017/2018 neemt Dundee het zaterdag 28 oktober 2017 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Hamilton Academical. De wedstrijd wordt gespeeld in Dens Park in Dundee.

Via de Dundee - Hamilton Academical live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Dundee - Hamilton Academical (1-3)

Het Schotse Premiership duel tussen Dundee en Hamilton Academical is geëindigd in een 1-3 overwinning voor Hamilton Academical. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 39e minuut door G. Skondras, waarmee Hamilton Academical met 0-1 de leiding nam. Hamilton Academical vergrootte in de 64e minuut de voorsprong nadat het via een goal van D. Templeton op een 0-2 voorsprong kwam te staan. Door een benutte penalty kwam Dundee vervolgens op 1-2. Het was A. Leitch-Smith die vanaf 11 meter wist te scoren in de 67e minuut.

In de 75e minuut moest Hamilton Academical verder met een man minder, nadat M. Donati een tweede gele kaart kreeg. Na 86 minuten werd de voorsprong voor Hamilton Academical vergroot nadat A. R. Rojano de 1-3 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Hamilton Academical.

LIVE Dundee - Hamilton Academical 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Dundee - Hamilton Academical teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

27' Gele kaart Dundee Gele kaart voor L. Spence Dundee
34' Gele kaart Dundee Gele kaart voor J. Curran Dundee
39' Doelpunt Hamilton Academical Doelpunt G. Skondras met assist van D. Imrie Hamilton Academical 0-1
41' Gele kaart Hamilton Academical Gele kaart voor G. Skondras Hamilton Academical
48' Gele kaart Dundee Gele kaart voor M. Haber Dundee
54' Wissel Dundee Wissel C. Kerr voor J. Curran Dundee
56' Wissel Hamilton Academical Wissel A. R. Rojano voor R. Bingham Hamilton Academical
57' Gele kaart Hamilton Academical Gele kaart voor M. Donati Hamilton Academical
60' Gele kaart Hamilton Academical Gele kaart voor A. R. Rojano Hamilton Academical
64' Wissel Dundee Wissel J. Aurtenetxe voor R. Wolters Dundee
64' Doelpunt Hamilton Academical Doelpunt D. Templeton met assist van D. Imrie Hamilton Academical 0-2
67' Penalty Dundee Penalty A. Leitch-Smith Dundee 1-2
68' Gele kaart Hamilton Academical Gele kaart voor D. Mackinnon Hamilton Academical
69' Wissel Dundee Wissel S. Moussa voor J. Meekings Dundee
69' Wissel Hamilton Academical Wissel S. Boyd voor D. Templeton Hamilton Academical
75' Tweede gele kaart Hamilton Academical Tweede gele kaart voor M. Donati Hamilton Academical
86' Doelpunt Hamilton Academical Doelpunt A. R. Rojano met assist van G. Docherty Hamilton Academical 1-3
90' Gele kaart Dundee Gele kaart voor K. Waddell Dundee
93' Wissel Hamilton Academical Wissel D. Lyon voor S. Boyd Hamilton Academical
Video hoogtepunten en samenvatting Dundee - Hamilton Academical
Opstellingen Dundee - Hamilton Academical

Voorbeschouwing Dundee - Hamilton Academical

Dundee en Hamilton Academical treffen elkaar in de 12e speelronde van de Schotse Premiership van het seizoen 2017/2018.

De vorige ontmoeting tussen Dundee en Hamilton Academical in de Schotse Premiership vond plaats op 12 augustus 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Hamilton Academical. Op basis van de afgelopen 12 duels tussen beide teams is Hamilton Academical favoriet. 6 keer wist de ploeg van Dundee te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Dundee. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Dundee 3
Winst Hamilton Academical 6
Totaal 12

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Dundee op een 10e positie staat, terwijl we Hamilton Academical terugvinden op de 9e plaats.