Nabeschouwing Gretna - Dundee United (3-2) || Schotse Premiership 2007/2008

Zaterdag 22 september 2007 - 16:00 uur

In de Schotse Premiership 2007/2008 neemt Gretna het zaterdag 22 september 2007 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Dundee United.

Via de Gretna - Dundee United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Gretna - Dundee United (3-2)

Het Schotse Premiership duel tussen Gretna en Dundee United is geëindigd in een 3-2 overwinning voor Gretna. Na 45 minuten stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 9e minuut dacht Dundee United op voorsprong te komen via een doelpunt van P. Buaben. Helaas voor Dundee United werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 14e minuut was het Gretna dat via D. Cowan dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. D. Cowan dacht na 36 minuten te scoren voor Gretna, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 65e minuut scoorde Dundee United via L. Wilkie, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 86 minuten spelen wist Gretna via A. Jenkins de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Gretna - Dundee United
3
2
LIVE Gretna - Dundee United 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Gretna - Dundee United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Doelpunt Dundee United Doelpunt P. Buaben Dundee United
14' Doelpunt Gretna Doelpunt D. Cowan Gretna
36' Doelpunt Gretna Doelpunt D. Cowan Gretna
65' Doelpunt Dundee United Doelpunt L. Wilkie Dundee United
86' Doelpunt Gretna Doelpunt A. Jenkins Gretna