Nabeschouwing Hibernian - Hearts (1-0) || Schotse Premiership 2017/2018

Dinsdag 24 oktober 2017 - 20:45 uur

In de Schotse Premiership 2017/2018 neemt Hibernian het dinsdag 24 oktober 2017 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Hearts. De wedstrijd wordt gespeeld in Easter Road Stadium in Edinburgh.

Via de Hibernian - Hearts live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hibernian - Hearts (1-0)

Het Schotse Premiership duel tussen Hibernian en Hearts is onder leiding van scheidsrechter Andrew Dallas geëindigd in een 1-0 overwinning voor Hibernian. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel al vroeg in de wedstrijd. Hibernian kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van S. Murray. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Hibernian.

LIVE Hibernian - Hearts 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hibernian - Hearts teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt Hibernian Doelpunt S. Murray met assist van B. Barker Hibernian 1-0
16' Gele kaart Hibernian Gele kaart voor P. Hanlon Hibernian
28' Gele kaart Hearts Gele kaart voor M. Smith Hearts
46' Wissel Hearts Wissel H. Cochrane voor R. Grzelak Hearts
52' Gele kaart Hearts Gele kaart voor J. Brandon Hearts
57' Wissel Hearts Wissel E. Goncalves voor J. Brandon Hearts
70' Gele kaart Hearts Gele kaart voor E. Goncalves Hearts
73' Wissel Hearts Wissel C. Stockton voor E. Henderson Hearts
78' Gele kaart Hibernian Gele kaart voor D. McGeouch Hibernian
82' Wissel Hibernian Wissel D. Matulevicius voor S. Murray Hibernian
90' Gele kaart Hearts Gele kaart voor H. Cochrane Hearts
91' Wissel Hibernian Wissel V. Slivka voor M. Boyle Hibernian
Video hoogtepunten en samenvatting Hibernian - Hearts
Opstellingen Hibernian - Hearts

Voorbeschouwing Hibernian - Hearts

Hibernian en Hearts treffen elkaar in de 11e speelronde van de Schotse Premiership van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Andrew Dallas en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Hibernian en Hearts in de Schotse Premiership vond plaats op 27 april 2014 en dat duel eindigde in een overwinning voor Hearts. Op basis van de afgelopen 30 duels tussen beide teams is Hearts favoriet. 14 keer wist de ploeg van Hibernian te winnen, tegenover 6 winstpartijen voor Hibernian. 10 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Hibernian 6
Winst Hearts 14
Gelijkspel 10
Totaal 30

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Hibernian op een 7e positie staat, terwijl we Hearts terugvinden op de 5e plaats.