Nabeschouwing Inverness CT - Kilmarnock (3-0) || Schotse Premiership 2007/2008

Zaterdag 19 april 2008 - 16:00 uur

In de Schotse Premiership 2007/2008 neemt Inverness CT het zaterdag 19 april 2008 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Kilmarnock.

Via de Inverness CT - Kilmarnock live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Inverness CT - Kilmarnock (3-0)

Het Schotse Premiership duel tussen Inverness CT en Kilmarnock is geëindigd in een 3-0 overwinning voor Inverness CT. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 10e minuut dacht Inverness CT op voorsprong te komen via een doelpunt van D. Imrie. Helaas voor Inverness CT werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 71e minuut was het Inverness CT dat via D. Lilley dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. M. Niculae dacht na 79 minuten te scoren voor Inverness CT, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Inverness CT - Kilmarnock
3
0
LIVE Inverness CT - Kilmarnock 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Inverness CT - Kilmarnock teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt Inverness CT Doelpunt D. Imrie Inverness CT
60' Wissel Kilmarnock Wissel P. Dalglish voor G. Wales Kilmarnock
63' Wissel Kilmarnock Wissel J. Hamill voor G. Locke Kilmarnock
68' Wissel Kilmarnock Wissel P. di Giacomo voor D. Fernández Kilmarnock
71' Eigen doelpunt Inverness CT Eigen doelpunt D. Lilley Inverness CT
72' Wissel Inverness CT Wissel R. Hart voor B. Wilson Inverness CT
79' Doelpunt Inverness CT Doelpunt M. Niculae Inverness CT
86' Wissel Inverness CT Wissel R. McAllister voor G. Munro Inverness CT
86' Wissel Inverness CT Wissel Markus Paatelainen voor M. Niculae Inverness CT
Video hoogtepunten en samenvatting Inverness CT - Kilmarnock
Opstellingen Inverness CT - Kilmarnock

Voorbeschouwing Inverness CT - Kilmarnock

Inverness CT en Kilmarnock treffen elkaar in de 1e speelronde van de Schotse Premiership van het seizoen 2007/2008. Beide teams zullen het nieuwe Schotse Premiership seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

De vorige ontmoeting tussen Inverness CT en Kilmarnock in de Schotse Premiership vond plaats op 29 december 2007 en dat duel eindigde in een overwinning voor Inverness CT. Op basis van de afgelopen 7 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Inverness CT als Kilmarnock wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 5 keer in een gelijkspel.