Nabeschouwing Kilmarnock - Dundee United (2-1) || Schotse Premiership 2007/2008

Maandag 13 augustus 2007 - 20:45 uur

In de Schotse Premiership 2007/2008 neemt Kilmarnock het maandag 13 augustus 2007 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Dundee United.

Via de Kilmarnock - Dundee United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Kilmarnock - Dundee United (2-1)

Het Schotse Premiership duel tussen Kilmarnock en Dundee United is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Kilmarnock. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 50e minuut dacht Dundee United op voorsprong te komen via een doelpunt van N. Hunt. Helaas voor Dundee United werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 79e minuut was het Kilmarnock dat via W. Gibson dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. C. Nish dacht na 87 minuten te scoren voor Kilmarnock, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Kilmarnock - Dundee United
2
1
LIVE Kilmarnock - Dundee United 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Kilmarnock - Dundee United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

50' Doelpunt Dundee United Doelpunt N. Hunt Dundee United
79' Doelpunt Kilmarnock Doelpunt W. Gibson Kilmarnock
87' Doelpunt Kilmarnock Doelpunt C. Nish Kilmarnock
Video hoogtepunten en samenvatting Kilmarnock - Dundee United
Opstellingen Kilmarnock - Dundee United

Voorbeschouwing Kilmarnock - Dundee United

Kilmarnock en Dundee United treffen elkaar in de 2e speelronde van de Schotse Premiership van het seizoen 2007/2008.

De vorige ontmoeting tussen Kilmarnock en Dundee United in de Schotse Premiership vond plaats op 20 januari 2007 en dat duel eindigde in een overwinning voor Kilmarnock. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide ploegen is Kilmarnock favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Dundee United slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.