Nabeschouwing Kilmarnock - St. Johnstone (1-2) || Schotse Premiership 2017/2018

Zaterdag 5 augustus 2017 - 16:00 uur

In de Schotse Premiership 2017/2018 neemt Kilmarnock het zaterdag 5 augustus 2017 om 16:00 uur in eigen huis op tegen St. Johnstone. De wedstrijd wordt gespeeld in Rugby Park in Kilmarnock.

Via de Kilmarnock - St. Johnstone live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Kilmarnock - St. Johnstone (1-2)

Het Schotse Premiership duel tussen Kilmarnock en St. Johnstone is onder leiding van scheidsrechter Steven McLean geëindigd in een 1-2 overwinning voor St. Johnstone. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door D. Wotherspoon, waarmee St. Johnstone met 0-1 de leiding nam. Kilmarnock kwam in de 59e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van K. Boyd, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 89e minuut zette M. OHalloran zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee St. Johnstone de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Steven McLean, waardoor St. Johnstone dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Kilmarnock - St. Johnstone 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Kilmarnock - St. Johnstone teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt St. Johnstone Doelpunt D. Wotherspoon St. Johnstone 0-1
40' Gele kaart St. Johnstone Gele kaart voor D. Wotherspoon St. Johnstone
41' Gele kaart St. Johnstone Gele kaart voor M. Davidson St. Johnstone
44' Gele kaart Kilmarnock Gele kaart voor A. Frizzell Kilmarnock
56' Wissel Kilmarnock Wissel L. Erwin voor C. Burke Kilmarnock
58' Gele kaart St. Johnstone Gele kaart voor S. Scougall St. Johnstone
59' Doelpunt Kilmarnock Doelpunt K. Boyd Kilmarnock 1-1
62' Wissel St. Johnstone Wissel M. OHalloran voor S. Scougall St. Johnstone
66' Gele kaart St. Johnstone Gele kaart voor R. Foster St. Johnstone
72' Wissel St. Johnstone Wissel C. Kane voor G. Cummins St. Johnstone
85' Wissel St. Johnstone Wissel L. Craig voor D. Wotherspoon St. Johnstone
86' Wissel Kilmarnock Wissel A. Power voor D. Thomas Kilmarnock
89' Doelpunt St. Johnstone Doelpunt M. OHalloran met assist van B. Easton St. Johnstone 1-2
Video hoogtepunten en samenvatting Kilmarnock - St. Johnstone
Opstellingen Kilmarnock - St. Johnstone

Voorbeschouwing Kilmarnock - St. Johnstone

Kilmarnock en St. Johnstone treffen elkaar in de 1e speelronde van de Schotse Premiership van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Steven McLean en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Schotse Premiership seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

De vorige ontmoeting tussen Kilmarnock en St. Johnstone in de Schotse Premiership vond plaats op 25 februari 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Kilmarnock. Op basis van de afgelopen 24 duels tussen beide teams is St. Johnstone favoriet. 10 keer wist de ploeg van Kilmarnock te winnen, tegenover 9 winstpartijen voor Kilmarnock. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.