Nabeschouwing Motherwell - Aberdeen (1-3) || Schotse Premiership 2016/2017

Vrijdag 23 december 2016 - 20:45 uur

In de Schotse Premiership 2016/2017 neemt Motherwell het vrijdag 23 december 2016 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Aberdeen. De wedstrijd wordt gespeeld in Fir Park in Motherwell.

Via de Motherwell - Aberdeen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Motherwell - Aberdeen (1-3)

Het Schotse Premiership duel tussen Motherwell en Aberdeen is geëindigd in een 1-3 overwinning voor Aberdeen. Na 45 minuten stond er een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 6e minuut dacht Aberdeen op voorsprong te komen via een doelpunt van G. Shinnie. Helaas voor Aberdeen werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 16e minuut was het Motherwell dat via S. McDonald dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. A. Rooney dacht na 25 minuten te scoren voor Aberdeen, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 90e minuut scoorde Aberdeen via N. McGinn, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-3 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Motherwell - Aberdeen
1
3
LIVE Motherwell - Aberdeen 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Motherwell - Aberdeen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt Aberdeen Doelpunt G. Shinnie met assist van J. Hayes Aberdeen
16' Doelpunt Motherwell Doelpunt S. McDonald met assist van R. Tait Motherwell
25' Doelpunt Aberdeen Doelpunt A. Rooney Aberdeen
46' Wissel Motherwell Wissel D. Thomas voor K. Lasley Motherwell
63' Gele kaart Motherwell Gele kaart voor C. Clay Motherwell
70' Gele kaart Aberdeen Gele kaart voor M. Reynolds Aberdeen
73' Gele kaart Aberdeen Gele kaart voor R. Jack Aberdeen
77' Gele kaart Motherwell Gele kaart voor S. McDonald Motherwell
79' Wissel Motherwell Wissel L. Ainsworth voor C. Cadden Motherwell
86' Wissel Motherwell Wissel R. Bowman voor S. McManus Motherwell
90' Doelpunt Aberdeen Doelpunt N. McGinn met assist van J. Hayes Aberdeen
92' Wissel Aberdeen Wissel A. OConnor voor J. Hayes Aberdeen
Video hoogtepunten en samenvatting Motherwell - Aberdeen
Opstellingen Motherwell - Aberdeen
De opstellingen van Motherwell en Aberdeen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.