Nabeschouwing Motherwell - Celtic (3-4) || Schotse Premiership 2016/2017

Zaterdag 3 december 2016 - 13:15 uur

In de Schotse Premiership 2016/2017 neemt Motherwell het zaterdag 3 december 2016 om 13:15 uur in eigen huis op tegen Celtic. De wedstrijd wordt gespeeld in Fir Park in Motherwell.

Via de Motherwell - Celtic live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Motherwell - Celtic (3-4)

Het Schotse Premiership duel tussen Motherwell en Celtic is onder leiding van scheidsrechter Kevin Clancy geëindigd in een 3-4 overwinning voor Celtic. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 3e minuut dacht Motherwell op voorsprong te komen via een doelpunt van L. Moult. Helaas voor Motherwell werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 35e minuut was het Motherwell dat via L. Moult dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Kevin Clancy. C. McGregor dacht na 48 minuten te scoren voor Celtic, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 70e minuut scoorde Celtic via P. Roberts, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 71 minuten spelen wist Motherwell via L. Ainsworth de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door scheidsrechter Kevin Clancy. In de 72e minuut scoorde S. Armstrong namens Celtic. Scheidsrechter Kevin Clancy besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef. In de 90e minuut leek T. Rogić te scoren voor Celtic, maar helaas voor hen werd het doelpunt afgekeurd door arbiter Kevin Clancy.

Kort daarna blies scheidsrechter Kevin Clancy voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-4 eindresultaat.

LIVE Motherwell - Celtic 3-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Motherwell - Celtic teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt Motherwell Doelpunt L. Moult met assist van S. McManus Motherwell
25' Gele kaart Celtic Gele kaart voor E. Izaguirre Celtic
28' Gele kaart Motherwell Gele kaart voor L. Moult Motherwell
30' Wissel Celtic Wissel C. McGregor voor E. Izaguirre Celtic
35' Doelpunt Motherwell Doelpunt L. Moult met assist van S. McDonald Motherwell
43' Gele kaart Motherwell Gele kaart voor R. MacLean Motherwell
48' Doelpunt Celtic Doelpunt C. McGregor met assist van M. Dembélé Celtic
56' Gele kaart Celtic Gele kaart voor S. Brown Celtic
63' Gele kaart Motherwell Gele kaart voor S. McManus Motherwell
69' Wissel Motherwell Wissel L. Ainsworth voor C. Cadden Motherwell
70' Doelpunt Celtic Doelpunt P. Roberts met assist van S. Armstrong Celtic
71' Doelpunt Motherwell Doelpunt L. Ainsworth met assist van S. Hammell Motherwell
72' Doelpunt Celtic Doelpunt S. Armstrong met assist van P. Roberts Celtic
73' Wissel Motherwell Wissel J. McMillan voor R. MacLean Motherwell
74' Gele kaart Motherwell Gele kaart voor L. Ainsworth Motherwell
90' Doelpunt Celtic Doelpunt T. Rogić Celtic
91' Gele kaart Celtic Gele kaart voor T. Rogić Celtic
92' Wissel Motherwell Wissel R. Bowman voor R. Tait Motherwell
92' Wissel Celtic Wissel N. Bitton voor P. Roberts Celtic
94' Wissel Celtic Wissel C. Gamboa voor J. Forrest Celtic
Video hoogtepunten en samenvatting Motherwell - Celtic
Opstellingen Motherwell - Celtic
De opstellingen van Motherwell en Celtic zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Motherwell gaat aantreden in een 4-4-1-1 formatie en Celtic zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.