Nabeschouwing Motherwell - Dundee (2-3) || Schotse Premiership 2016/2017

Zaterdag 29 april 2017 - 16:00 uur

In de Schotse Premiership 2016/2017 neemt Motherwell het zaterdag 29 april 2017 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Dundee. De wedstrijd wordt gespeeld in Fir Park in Motherwell.

Via de Motherwell - Dundee live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Motherwell - Dundee (2-3)

Het Schotse Premiership duel tussen Motherwell en Dundee is onder leiding van scheidsrechter Steven McLean geëindigd in een 2-3 overwinning voor Dundee. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 45e minuut dacht Dundee op voorsprong te komen via een doelpunt van M. OHara. Helaas voor Dundee werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 49e minuut was het Dundee dat via M. Haber dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Steven McLean. L. Moult dacht na 50 minuten te scoren voor Motherwell, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 56e minuut scoorde Dundee via M. OHara, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 80 minuten spelen wist Motherwell via C. Cadden de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door scheidsrechter Steven McLean.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Steven McLean niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-3 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Motherwell - Dundee
2
3
LIVE Motherwell - Dundee 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Motherwell - Dundee teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

29' Gele kaart Dundee Gele kaart voor K. Gomis Dundee
45' Doelpunt Dundee Doelpunt M. OHara Dundee
49' Doelpunt Dundee Doelpunt M. Haber Dundee
50' Doelpunt Motherwell Doelpunt L. Moult met assist van E. Frear Motherwell
56' Doelpunt Dundee Doelpunt M. OHara Dundee
58' Wissel Motherwell Wissel L. Ainsworth voor R. Bowman Motherwell
63' Wissel Dundee Wissel D. Williams voor C. Wighton Dundee
70' Wissel Motherwell Wissel S. Gordon voor K. Lasley Motherwell
73' Wissel Motherwell Wissel C. Clay voor S. McDonald Motherwell
80' Doelpunt Motherwell Doelpunt C. Cadden met assist van L. Ainsworth Motherwell
81' Wissel Dundee Wissel D. Higgins voor M. OHara Dundee
85' Wissel Dundee Wissel F. El Bakhtaoui voor N. Ross Dundee
93' Gele kaart Motherwell Gele kaart voor C. McHugh Motherwell
93' Gele kaart Dundee Gele kaart voor M. Haber Dundee
Video hoogtepunten en samenvatting Motherwell - Dundee
Opstellingen Motherwell - Dundee
De opstellingen van Motherwell en Dundee zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.