Nabeschouwing Motherwell - Hearts (0-3) || Schotse Premiership 2016/2017

Zaterdag 4 februari 2017 - 13:15 uur

In de Schotse Premiership 2016/2017 neemt Motherwell het zaterdag 4 februari 2017 om 13:15 uur in eigen huis op tegen Hearts. De wedstrijd wordt gespeeld in Fir Park in Motherwell.

Via de Motherwell - Hearts live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Motherwell - Hearts (0-3)

Het Schotse Premiership duel tussen Motherwell en Hearts is onder leiding van scheidsrechter Andrew Dallas geëindigd in een 0-3 overwinning voor Hearts. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor C. McHugh in de 53e minuut, waardoor Motherwell met een man minder kwam te staan. In de 59e minuut was het Hearts dat via A. Tziolis dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Andrew Dallas. Esmaël Gonçalves dacht na 84 minuten te scoren voor Hearts, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 88e minuut scoorde Hearts via Esmaël Gonçalves, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Kort daarna blies scheidsrechter Andrew Dallas voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-3 eindresultaat.

LIVE Motherwell - Hearts 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Motherwell - Hearts teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Gele kaart Motherwell Gele kaart voor R. Tait Motherwell
18' Wissel Motherwell Wissel J. McMillan voor R. Tait Motherwell
28' Gele kaart Motherwell Gele kaart voor K. Lasley Motherwell
33' Gele kaart Hearts Gele kaart voor J. Walker Hearts
43' Gele kaart Hearts Gele kaart voor M. Martin Hearts
46' Wissel Hearts Wissel Moha El Ouriachi voor B. Johnsen Hearts
53' Rode kaart Motherwell Rode kaart voor C. McHugh Motherwell
54' Wissel Motherwell Wissel L. Lucas voor S. Hammell Motherwell
55' Wissel Motherwell Wissel S. Pearson voor L. Ainsworth Motherwell
59' Doelpunt Hearts Doelpunt A. Tziolis Hearts
63' Wissel Hearts Wissel P. Kitchen voor M. Martin Hearts
72' Gele kaart Motherwell Gele kaart voor B. Heneghan Motherwell
75' Wissel Hearts Wissel S. Nicholson voor J. Walker Hearts
84' Doelpunt Hearts Doelpunt Esmaël Gonçalves met assist van Moha El Ouriachi Hearts
85' Gele kaart Hearts Gele kaart voor Esmaël Gonçalves Hearts
88' Doelpunt Hearts Doelpunt Esmaël Gonçalves met assist van Moha El Ouriachi Hearts
Video hoogtepunten en samenvatting Motherwell - Hearts
Opstellingen Motherwell - Hearts
De opstellingen van Motherwell en Hearts zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Motherwell gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Hearts zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.