Nabeschouwing Motherwell - Inverness CT (0-3) || Schotse Premiership 2016/2017

Woensdag 26 oktober 2016 - 20:45 uur

In de Schotse Premiership 2016/2017 neemt Motherwell het woensdag 26 oktober 2016 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Inverness CT. De wedstrijd wordt gespeeld in Fir Park in Motherwell.

Via de Motherwell - Inverness CT live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Motherwell - Inverness CT (0-3)

Het Schotse Premiership duel tussen Motherwell en Inverness CT is onder leiding van scheidsrechter Don Robertson geëindigd in een 0-3 overwinning voor Inverness CT. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 57e minuut dacht Inverness CT op voorsprong te komen via een doelpunt van C. Tremarco. Helaas voor Inverness CT werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 71e minuut was het Inverness CT dat via L. Doumbouya dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Don Robertson. L. Polworth dacht na 83 minuten te scoren voor Inverness CT, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Don Robertson niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-3 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Motherwell - Inverness CT
LIVE Motherwell - Inverness CT 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Motherwell - Inverness CT teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

57' Doelpunt Inverness CT Doelpunt C. Tremarco met assist van B. McKay Inverness CT
62' Wissel Inverness CT Wissel B. King voor A. Doran Inverness CT
64' Wissel Motherwell Wissel S. McDonald voor R. Bowman Motherwell
71' Doelpunt Inverness CT Doelpunt L. Doumbouya Inverness CT
77' Wissel Motherwell Wissel J. McFadden voor C. Clay Motherwell
78' Wissel Motherwell Wissel L. Ainsworth voor R. MacLean Motherwell
83' Doelpunt Inverness CT Doelpunt L. Polworth met assist van B. King Inverness CT
86' Gele kaart Inverness CT Gele kaart voor C. Tremarco Inverness CT
87' Wissel Inverness CT Wissel D. Raven voor J. Meekings Inverness CT
89' Wissel Inverness CT Wissel S. Boden voor L. Doumbouya Inverness CT
Video hoogtepunten en samenvatting Motherwell - Inverness CT
Opstellingen Motherwell - Inverness CT
De opstellingen van Motherwell en Inverness CT zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.