Nabeschouwing Motherwell - Partick Thistle (2-0) || Schotse Premiership 2016/2017

Zaterdag 19 november 2016 - 16:00 uur

In de Schotse Premiership 2016/2017 neemt Motherwell het zaterdag 19 november 2016 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Partick Thistle. De wedstrijd wordt gespeeld in Fir Park in Motherwell.

Via de Motherwell - Partick Thistle live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Motherwell - Partick Thistle (2-0)

Het Schotse Premiership duel tussen Motherwell en Partick Thistle is onder leiding van scheidsrechter Andrew Dallas geëindigd in een 2-0 overwinning voor Motherwell. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 14e minuut dacht Motherwell op voorsprong te komen via een doelpunt van L. Moult. Helaas voor Motherwell werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 38e minuut was het Motherwell dat via S. McDonald dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Andrew Dallas.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Andrew Dallas niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Motherwell - Partick Thistle
2
0
LIVE Motherwell - Partick Thistle 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Motherwell - Partick Thistle teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Doelpunt Motherwell Doelpunt L. Moult Motherwell
15' Gele kaart Partick Thistle Gele kaart voor D. Devine Partick Thistle
38' Doelpunt Motherwell Doelpunt S. McDonald met assist van L. Moult Motherwell
46' Gele kaart Partick Thistle Gele kaart voor S. Welsh Partick Thistle
46' Wissel Partick Thistle Wissel K. Doolan voor R. Edwards Partick Thistle
68' Wissel Partick Thistle Wissel S. Lawless voor C. Erskine Partick Thistle
75' Wissel Partick Thistle Wissel D. Amoo voor C. Elliot Partick Thistle
86' Gele kaart Partick Thistle Gele kaart voor A. Osman Partick Thistle
92' Gele kaart Motherwell Gele kaart voor R. Tait Motherwell
92' Gele kaart Partick Thistle Gele kaart voor C. Booth Partick Thistle
Video hoogtepunten en samenvatting Motherwell - Partick Thistle
Opstellingen Motherwell - Partick Thistle
De opstellingen van Motherwell en Partick Thistle zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.