Nabeschouwing Rangers - Ross County (1-1) || Schotse Premiership 2016/2017

Zaterdag 4 februari 2017 - 16:00 uur

In de Schotse Premiership 2016/2017 neemt Rangers het zaterdag 4 februari 2017 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Ross County. De wedstrijd wordt gespeeld in Ibrox Stadium in Glasgow.

Via de Rangers - Ross County live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rangers - Ross County (1-1)

De Schotse Premiership 2016/2017 wedstrijd tussen Rangers en Ross County geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 18e minuut dacht Ross County op voorsprong te komen via een doelpunt van A. Schalk. Helaas voor Ross County werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 71e minuut was het Rangers dat via L. Wallace dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Rangers - Ross County
1
1
LIVE Rangers - Ross County 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rangers - Ross County teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Doelpunt Ross County Doelpunt A. Schalk met assist van T. Chow Ross County
29' Gele kaart Ross County Gele kaart voor M. Woods Ross County
62' Wissel Rangers Wissel H. Forrester voor B. McKay Rangers
63' Wissel Rangers Wissel M. Waghorn voor J. Garner Rangers
63' Wissel Ross County Wissel M. Gardyne voor J. OBrien Ross County
63' Wissel Ross County Wissel R. Dow voor M. Lalkovič Ross County
71' Doelpunt Rangers Doelpunt L. Wallace met assist van Jon Toral Rangers
72' Wissel Ross County Wissel C. Curran voor A. Schalk Ross County
75' Gele kaart Rangers Gele kaart voor W. Foderingham Rangers
75' Gele kaart Ross County Gele kaart voor C. Curran Ross County
85' Gele kaart Rangers Gele kaart voor Jon Toral Rangers
92' Gele kaart Rangers Gele kaart voor J. Tavernier Rangers
Video hoogtepunten en samenvatting Rangers - Ross County
Opstellingen Rangers - Ross County
De opstellingen van Rangers en Ross County zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Rangers - Ross County

Rangers en Ross County treffen elkaar in de 24e speelronde van de Schotse Premiership van het seizoen 2016/2017.

De vorige ontmoeting tussen Rangers en Ross County in de Schotse Premiership vond plaats op 6 november 2016 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Het wordt interessant om te zien of één van de twee teams dit keer de overwinning in de wacht weet te slepen. De laatste 2 duels tussen Rangers en Ross County eindigde namelijk in een gelijkspel.