Nabeschouwing Ross County - Rangers (1-1) || Schotse Premiership 2016/2017

Zondag 6 november 2016 - 13:00 uur

In de Schotse Premiership 2016/2017 neemt Ross County het zondag 6 november 2016 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Rangers. De wedstrijd wordt gespeeld in Global Energy Stadium in Dingwall.

Via de Ross County - Rangers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ross County - Rangers (1-1)

De Schotse Premiership 2016/2017 wedstrijd tussen Ross County en Rangers geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

In de 8e minuut dacht Rangers op voorsprong te komen via een doelpunt van C. Hill. Helaas voor Rangers werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 26e minuut was het Ross County dat via A. Davies dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Andrew Dallas.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Andrew Dallas niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindstand.

LIVE Ross County - Rangers 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ross County - Rangers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt Rangers Doelpunt C. Hill met assist van J. Windass Rangers
11' Gele kaart Ross County Gele kaart voor J. McEveley Ross County
19' Wissel Ross County Wissel K. van der Weg voor E. Čikoš Ross County
26' Doelpunt Ross County Doelpunt A. Davies met assist van C. Burke Ross County
61' Gele kaart Ross County Gele kaart voor T. Chow Ross County
64' Wissel Rangers Wissel M. Waghorn voor J. Garner Rangers
65' Wissel Rangers Wissel B. McKay voor K. Miller Rangers
66' Wissel Ross County Wissel A. Schalk voor C. Curran Ross County
67' Gele kaart Rangers Gele kaart voor J. Holt Rangers
74' Gele kaart Rangers Gele kaart voor M. Waghorn Rangers
76' Gele kaart Ross County Gele kaart voor R. Dow Ross County
78' Gele kaart Ross County Gele kaart voor T. Dingwall Ross County
78' Wissel Ross County Wissel T. Dingwall voor R. Dow Ross County
80' Wissel Rangers Wissel J. Dodoo voor M. OHalloran Rangers
82' Gele kaart Ross County Gele kaart voor C. Routis Ross County
86' Gele kaart Ross County Gele kaart voor C. Burke Ross County
Video hoogtepunten en samenvatting Ross County - Rangers
Opstellingen Ross County - Rangers
De opstellingen van Ross County en Rangers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Ross County gaat aantreden in een 4-5-1 formatie en Rangers zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.