Nabeschouwing Akhisar Belediyespor - Antalyaspor (1-2) || Super Lig

Zaterdag 20 april 2019 - 15:00 uur

In de Super Lig neemt Akhisar Belediyespor het zaterdag 20 april 2019 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Antalyaspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Spor Toto Akhisar Belediye Stadı in Akhisar.

Via de Akhisar Belediyespor - Antalyaspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Akhisar Belediyespor - Antalyaspor (1-2)

Het Super Lig duel tussen Akhisar Belediyespor en Antalyaspor is onder leiding van scheidsrechter Bülent Yildirim geëindigd in een 1-2 overwinning voor Antalyaspor. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door M. Erdinç, waarmee Antalyaspor met 0-1 de leiding nam. Antalyaspor vergrootte in de 40e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Erdinç op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 58e minuut wist Akhisar Belediyespor de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via Hélder Barbosa. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Akhisar Belediyespor kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Bülent Yildirim, waardoor Antalyaspor dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Akhisar Belediyespor - Antalyaspor
Goals
1
2
Balbezit
65%
35%
Gele kaarten
2
2
Schoten totaal
21
10
Schoten op doel
9
6
Aanvallen
140
87
Gevaarlijke aanvallen
147
34
Passes
536
307
Overtredingen
15
8
Buitenspel
3
1
Corners
17
1
Wissels
3
3
LIVE Akhisar Belediyespor - Antalyaspor 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Akhisar Belediyespor - Antalyaspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
7' Doelpunt Antalyaspor Doelpunt M. Erdinç met assist van A. Cissokho Antalyaspor 0-1
8' Gele kaart Akhisar Belediyespor Gele kaart voor A. Sissoko Akhisar Belediyespor
23' Gele kaart Antalyaspor Gele kaart voor H. Özmert Antalyaspor
28' Wissel Akhisar Belediyespor Wissel A. Vršajević voor E. Cocalić Akhisar Belediyespor
40' Doelpunt Antalyaspor Doelpunt M. Erdinç met assist van N. Sangare Antalyaspor 0-2
47' Wissel Akhisar Belediyespor Wissel N. Sangare voor Akhisar Belediyespor
46' Gele kaart Antalyaspor Gele kaart voor Hélder Barbosa K. Keleş Antalyaspor
58' Doelpunt Akhisar Belediyespor Doelpunt Hélder Barbosa met assist van S. Cikalleshi Akhisar Belediyespor 1-2
66' Wissel Antalyaspor Wissel Y. Kurtuluş voor Fredy Antalyaspor
70' Gele kaart Akhisar Belediyespor Gele kaart voor Serginho Akhisar Belediyespor
76' Wissel Akhisar Belediyespor Wissel J. Bokila voor A. Çeviker Akhisar Belediyespor
79' Wissel Antalyaspor Wissel Z. Yıldırım voor S. Özkan Antalyaspor
84' Wissel Antalyaspor Wissel J. Drole voor D. Sinik Antalyaspor
Opstellingen Akhisar Belediyespor - Antalyaspor
De opstellingen van Akhisar Belediyespor en Antalyaspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Akhisar Belediyespor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Antalyaspor zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Ercan Kahyaoğlu
Formatie 4-1-4-1
Coach Bülent Korkmaz
Voorbeschouwing Akhisar Belediyespor - Antalyaspor

Akhisar Belediyespor en Antalyaspor treffen elkaar in de 29e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Bülent Yildirim en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Akhisar Belediyespor en Antalyaspor elkaar treffen in de Super Lig.

Resultaat Aantal
Winst Akhisar Belediyespor 0
Winst Antalyaspor 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Akhisar Belediyespor op een 18e positie staat, terwijl we Antalyaspor terugvinden op de 8e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Akhisar Belediyespor - Antalyaspor Opstelling Akhisar Belediyespor Opstelling Antalyaspor Live Akhisar Belediyespor - Antalyaspor Live Akhisar Belediyespor - Antalyaspor kijken Akhisar Belediyespor - Antalyaspor kijken Live Akhisar Belediyespor - Antalyaspor stream Akhisar Belediyespor - Antalyaspor Fox Sports Nabeschouwing Akhisar Belediyespor - Antalyaspor Uitslag Akhisar Belediyespor - Antalyaspor Statistieken Akhisar Belediyespor - Antalyaspor Super Lig 2018/2019 Akhisar Belediyespor - Antalyaspor wedden Akhisar Belediyespor - Antalyaspor gokken Akhisar Belediyespor - Antalyaspor Unibet