Nabeschouwing Akhisar Belediyespor - İstanbul Başakşehir (0-3) || Super Lig 2018/2019

Zondag 3 februari 2019 - 14:00 uur

In de Super Lig 2018/2019 neemt Akhisar Belediyespor het zondag 3 februari 2019 om 14:00 uur in eigen huis op tegen İstanbul Başakşehir.

Via de Akhisar Belediyespor - İstanbul Başakşehir live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Akhisar Belediyespor - İstanbul Başakşehir (0-3)

Het Super Lig duel tussen Akhisar Belediyespor en İstanbul Başakşehir is onder leiding van scheidsrechter Hüseyin Göçek geëindigd in een 0-3 overwinning voor İstanbul Başakşehir. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 33e minuut door A. Epureanu, waarmee İstanbul Başakşehir met 0-1 de leiding nam. İstanbul Başakşehir vergrootte in de 40e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Robinho op een 0-2 voorsprong kwam te staan. Laat in de wedstrijd volgde nog een derde en laatste doelpunt. Het was D. Ba van İstanbul Başakşehir die de 0-3 wist te maken in de 93e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Hüseyin Göçek, waardoor İstanbul Başakşehir dankzij een 0-3 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Akhisar Belediyespor - İstanbul Başakşehir 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Akhisar Belediyespor - İstanbul Başakşehir teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Gele kaart İstanbul Başakşehir Gele kaart voor Marcio Mossoró İstanbul Başakşehir
29' Gele kaart Akhisar Belediyespor Gele kaart voor Serginho Akhisar Belediyespor
33' Doelpunt İstanbul Başakşehir Doelpunt A. Epureanu İstanbul Başakşehir 0-1
40' Doelpunt İstanbul Başakşehir Doelpunt Robinho İstanbul Başakşehir 0-2
42' Gele kaart Akhisar Belediyespor Gele kaart voor R. Rotman Akhisar Belediyespor
44' Gele kaart Akhisar Belediyespor Gele kaart voor Miguel Lopes Akhisar Belediyespor
46' Wissel Akhisar Belediyespor Wissel Hélder Barbosa voor A. Vršajević Akhisar Belediyespor
47' Gele kaart Akhisar Belediyespor Gele kaart voor A. Sissoko Akhisar Belediyespor
55' Wissel İstanbul Başakşehir Wissel G. İnler voor E. Belözoğlu İstanbul Başakşehir
62' Wissel Akhisar Belediyespor Wissel J. Bokila voor E. Manu Akhisar Belediyespor
67' Wissel İstanbul Başakşehir Wissel E. Elia voor Marcio Mossoró İstanbul Başakşehir
78' Wissel İstanbul Başakşehir Wissel D. Ba voor A. Turan İstanbul Başakşehir
85' Gele kaart İstanbul Başakşehir Gele kaart voor G. Clichy İstanbul Başakşehir
86' Gele kaart İstanbul Başakşehir Gele kaart voor İ. Kahveci İstanbul Başakşehir
87' Wissel Akhisar Belediyespor Wissel O. Ayık voor G. Vural Akhisar Belediyespor
93' Doelpunt İstanbul Başakşehir Doelpunt D. Ba met assist van E. Višća İstanbul Başakşehir 0-3
Video hoogtepunten en samenvatting Akhisar Belediyespor - İstanbul Başakşehir
Opstellingen Akhisar Belediyespor - İstanbul Başakşehir
De opstellingen van Akhisar Belediyespor en İstanbul Başakşehir zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Akhisar Belediyespor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en İstanbul Başakşehir zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.