Nabeschouwing Alanyaspor - Kasımpaşa (3-0) || Super Lig 2018/2019

Zaterdag 23 februari 2019 - 14:00 uur



In de Super Lig 2018/2019 neemt Alanyaspor het zaterdag 23 februari 2019 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Kasımpaşa. De wedstrijd wordt gespeeld in Bahçeşehir Okulları Stadyumu in Alanya.

Via de Alanyaspor - Kasımpaşa live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Alanyaspor - Kasımpaşa (3-0)

Het Super Lig duel tussen Alanyaspor en Kasımpaşa is onder leiding van scheidsrechter Abdulkadir Bitigen geëindigd in een 3-0 overwinning voor Alanyaspor. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door P. Cissé, waarmee Alanyaspor met 1-0 de leiding nam. In de 41e minuut moest S. Popov van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Abdulkadir Bitigen een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Kasımpaşa verder met een speler minder. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 1-0 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Alanyaspor via een goal van P. Cissé in de 53e minuut verder uit naar een stand van 2-0.

In de 89e minuut volgde een derde treffer van Alanyaspor, waarmee J. Šural zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Abdulkadir Bitigen, waardoor Alanyaspor dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Alanyaspor - Kasımpaşa
Goals
3
0
Balbezit
52%
48%
Rode kaarten
0
1
Gele kaarten
3
2
Schoten totaal
19
5
Schoten op doel
9
2
Aanvallen
99
109
Gevaarlijke aanvallen
78
57
Passes
459
413
Overtredingen
16
16
Buitenspel
4
7
Corners
5
6
Wissels
3
3
LIVE Alanyaspor - Kasımpaşa 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Alanyaspor - Kasımpaşa teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
7' Doelpunt Alanyaspor Doelpunt P. Cissé Alanyaspor 1-0
15' Gele kaart Kasımpaşa Gele kaart voor S. Perica Kasımpaşa
24' Gele kaart Alanyaspor Gele kaart voor P. Cissé Alanyaspor
41' Rode kaart Kasımpaşa Rode kaart voor S. Popov Kasımpaşa
47' Gele kaart Alanyaspor Gele kaart voor L. Villafáñez Alanyaspor
46' Wissel Kasımpaşa Wissel F. Koita voor S. Perica Kasımpaşa
53' Doelpunt Alanyaspor Doelpunt P. Cissé met assist van Baiano Alanyaspor 2-0
63' Gele kaart Kasımpaşa Gele kaart voor F. Koita Kasımpaşa
68' Wissel Kasımpaşa Wissel İ. Depe voor H. Hajradinović Kasımpaşa
78' Wissel Alanyaspor Wissel I. Sackey voor O. Tufan Alanyaspor
80' Wissel Kasımpaşa Wissel Ö. Çek voor Karim Hafez Kasımpaşa
83' Wissel Alanyaspor Wissel J. Šural voor P. Cissé Alanyaspor
87' Wissel Alanyaspor Wissel C. Alkılıç voor E. Karaca Alanyaspor
89' Doelpunt Alanyaspor Doelpunt J. Šural met assist van C. Alkılıç Alanyaspor 3-0
90' Gele kaart Alanyaspor Gele kaart voor C. Alkılıç Alanyaspor
Video hoogtepunten en samenvatting Alanyaspor - Kasımpaşa
Opstellingen Alanyaspor - Kasımpaşa
De opstellingen van Alanyaspor en Kasımpaşa zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Alanyaspor gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Kasımpaşa zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 4-1-4-1
Coach Ali Rıza Sergen Yalçın
Wissels Alanyaspor
# Speler Pos.
91 Wissel
35 Ufuk Ceylan K
99 Cenk Ahmet Alkılıç V
44 Steven Caulker V
2 Isaac Sackey M
88 Taha Yalçıner M
20 Hasan Ayaroğlu M
90 Josef Šural A
Formatie 4-3-3
Coach Mustafa Denizli
Voorbeschouwing Alanyaspor - Kasımpaşa

Alanyaspor en Kasımpaşa treffen elkaar in de 23e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Abdulkadir Bitigen en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Alanyaspor en Kasımpaşa in de Super Lig vond plaats op 23 september 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Alanyaspor. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide teams is Kasımpaşa favoriet. 3 keer wist de ploeg van Alanyaspor te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Alanyaspor. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Alanyaspor 2
Winst Kasımpaşa 3
Gelijkspel 0
Totaal 5

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Alanyaspor op een 11e positie staat, terwijl we Kasımpaşa terugvinden op de 8e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Alanyaspor - Kasımpaşa Opstelling Alanyaspor Opstelling Kasımpaşa Live Alanyaspor - Kasımpaşa Live Alanyaspor - Kasımpaşa kijken Alanyaspor - Kasımpaşa kijken Live Alanyaspor - Kasımpaşa stream Alanyaspor - Kasımpaşa Fox Sports Nabeschouwing Alanyaspor - Kasımpaşa Uitslag Alanyaspor - Kasımpaşa Statistieken Alanyaspor - Kasımpaşa Super Lig 2018/2019 Alanyaspor - Kasımpaşa wedden Alanyaspor - Kasımpaşa gokken Alanyaspor - Kasımpaşa Unibet