Voorbeschouwing Alanyaspor - Sivasspor (0-0) || Super Lig

Zondag 20 januari 2019 - 14:00 uur

In de Super Lig neemt Alanyaspor het zondag 20 januari 2019 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Sivasspor. De wedstrijd wordt gespeeld in in .

Via de Alanyaspor - Sivasspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Voorspel deze wedstrijd en WIN!
Winst Alanyaspor Gelijk Winst Sivasspor
2.12x inzet 3.5x inzet 3.15x inzet
LIVE Alanyaspor - Sivasspor 0-0

Vanaf zondag 20 januari 2019 om 14:00 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd Alanyaspor - Sivasspor volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 8 uur, 49 minuten en 51 seconden.

Opstellingen Alanyaspor - Sivasspor

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Alanyaspor - Sivasspor

Alanyaspor en Sivasspor treffen elkaar in de 18e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Mete Kalkavan en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Alanyaspor en Sivasspor elkaar treffen in de Super Lig.

Resultaat Aantal
Winst Alanyaspor 0
Winst Sivasspor 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Alanyaspor op een 14e positie staat, terwijl we Sivasspor terugvinden op de 9e plaats.

Tags
Alanyaspor - Sivasspor Opstelling Alanyaspor Opstelling Sivasspor Live Alanyaspor - Sivasspor Live Alanyaspor - Sivasspor kijken Alanyaspor - Sivasspor kijken Live Alanyaspor - Sivasspor stream Alanyaspor - Sivasspor Fox Sports Nabeschouwing Alanyaspor - Sivasspor Uitslag Alanyaspor - Sivasspor Statistieken Alanyaspor - Sivasspor Super Lig 2018/2019 Alanyaspor - Sivasspor wedden Alanyaspor - Sivasspor gokken Alanyaspor - Sivasspor Unibet