Nabeschouwing Alanyaspor - Yeni Malatyaspor (0-1) || Super Lig 2018/2019

Zondag 4 november 2018 - 14:00 uur

In de Super Lig 2018/2019 neemt Alanyaspor het zondag 4 november 2018 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Yeni Malatyaspor.

Via de Alanyaspor - Yeni Malatyaspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Alanyaspor - Yeni Malatyaspor (0-1)

Het Super Lig duel tussen Alanyaspor en Yeni Malatyaspor is onder leiding van scheidsrechter Cüneyt Çakιr geëindigd in een 0-1 overwinning voor Yeni Malatyaspor. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door A. Büyük, waarmee Yeni Malatyaspor met 0-1 de leiding nam. Alanyaspor kreeg via P. Cissé in de 35e minuut de kans om voor zijn team te scoren, nadat arbiter Cüneyt Çakιr de bal op de penaltystip had gelegd. De penalty werd echter gemist, waardoor de stand ongewijzigd bleef.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Yeni Malatyaspor.

LIVE Alanyaspor - Yeni Malatyaspor 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Alanyaspor - Yeni Malatyaspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt Yeni Malatyaspor Doelpunt A. Büyük Yeni Malatyaspor 0-1
25' Gele kaart Yeni Malatyaspor Gele kaart voor M. Donald Yeni Malatyaspor
30' Gele kaart Yeni Malatyaspor Gele kaart voor E. Kaş Yeni Malatyaspor
31' Wissel Yeni Malatyaspor Wissel S. Muniru voor M. Donald Yeni Malatyaspor
35' Penalty gemist Alanyaspor Penalty gemist P. Cissé Alanyaspor
49' Gele kaart Alanyaspor Gele kaart voor M. Demiral Alanyaspor
58' Wissel Yeni Malatyaspor Wissel D. Aleksić voor M. Pereira Yeni Malatyaspor
65' Gele kaart Alanyaspor Gele kaart voor G. Tzavellas Alanyaspor
71' Gele kaart Yeni Malatyaspor Gele kaart voor M. Yıldırım Yeni Malatyaspor
75' Wissel Alanyaspor Wissel Djalma voor J. Fernándes Alanyaspor
80' Wissel Yeni Malatyaspor Wissel A. Ildiz voor Guilherme Yeni Malatyaspor
84' Wissel Alanyaspor Wissel Welinton voor G. Maniatis Alanyaspor
Video hoogtepunten en samenvatting Alanyaspor - Yeni Malatyaspor
Opstellingen Alanyaspor - Yeni Malatyaspor
De opstellingen van Alanyaspor en Yeni Malatyaspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Alanyaspor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Yeni Malatyaspor zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Erol Bulut
Voorbeschouwing Alanyaspor - Yeni Malatyaspor

Alanyaspor en Yeni Malatyaspor treffen elkaar in de 11e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Cüneyt Çakιr en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Alanyaspor en Yeni Malatyaspor in de Super Lig vond plaats op 14 april 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide ploegen is Alanyaspor favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Yeni Malatyaspor slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Alanyaspor 1
Winst Yeni Malatyaspor 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Alanyaspor op een 13e positie staat, terwijl we Yeni Malatyaspor terugvinden op de 8e plaats.