Nabeschouwing Ankaragücü - Konyaspor (0-0) || Super Lig

Zondag 21 april 2019 - 12:30 uur

In de Super Lig neemt Ankaragücü het zondag 21 april 2019 om 12:30 uur in eigen huis op tegen Konyaspor. De wedstrijd wordt gespeeld in in .

Via de Ankaragücü - Konyaspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ankaragücü - Konyaspor (0-0)

In de Super Lig heeft de wedstrijd tussen Ankaragücü en Konyaspor geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Ankaragücü en Konyaspor gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Veruit de meeste mogelijkheden waren voor Ankaragücü, dat genoeg kansen kreeg om tot een goal te komen. Ondanks alle kansen wilde het echter maar niet lukken om de bal in het doel te krijgen, waardoor de stand onveranderd bleef terwijl het einde van de wedstrijd steeds meer naderde.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Koray Gençerler niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Ankaragücü - Konyaspor
Balbezit
57%
43%
Gele kaarten
1
2
Schoten totaal
12
12
Schoten op doel
6
1
Aanvallen
86
83
Gevaarlijke aanvallen
52
53
Passes
449
318
Overtredingen
15
15
Buitenspel
2
1
Corners
1
4
Wissels
3
3
LIVE Ankaragücü - Konyaspor 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ankaragücü - Konyaspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
46' Wissel Ankaragücü Wissel W. Moke Abro voor B. Dja Djédjé Ankaragücü
53' Gele kaart Ankaragücü Gele kaart voor A. Kubalas Ankaragücü
64' Wissel Ankaragücü Wissel T. Moulin voor S. Ağçay Ankaragücü
68' Wissel Ankaragücü Wissel İ. Parlak voor H. Sacko Ankaragücü
72' Wissel Konyaspor Wissel P. Hurtado voor M. Fofana Konyaspor
74' Gele kaart Konyaspor Gele kaart voor M. Jevtović Konyaspor
82' Wissel Konyaspor Wissel M. Akçay voor M. Yatabaré Konyaspor
89' Gele kaart Konyaspor Gele kaart voor P. Hurtado Konyaspor
94' Wissel Konyaspor Wissel A. Hadžiahmetović voor D. Milosevic Konyaspor
Opstellingen Ankaragücü - Konyaspor
De opstellingen van Ankaragücü en Konyaspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Ankaragücü gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Konyaspor zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Mustafa Kaplan
Wissels Ankaragücü
# Speler Pos.
12 Korcan Çelikay K
11 Mahmut Akan V
24 Cebrail Karayel V
5 Alihan Kubalas V
4 Mehmet Sak V
91 Aydin Karabulut M
93 Wilfred Moke M
90 Thibault Moulin M
23 İlhan Parlak A
95 Zaur Sadaev A
Voorbeschouwing Ankaragücü - Konyaspor

Ankaragücü en Konyaspor treffen elkaar in de 29e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Koray Gençerler en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Ankaragücü en Konyaspor elkaar treffen in de Super Lig.

Resultaat Aantal
Winst Ankaragücü 0
Winst Konyaspor 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Ankaragücü op een 13e positie staat, terwijl we Konyaspor terugvinden op de 10e plaats.

Tags
Ankaragücü - Konyaspor Opstelling Ankaragücü Opstelling Konyaspor Live Ankaragücü - Konyaspor Live Ankaragücü - Konyaspor kijken Ankaragücü - Konyaspor kijken Live Ankaragücü - Konyaspor stream Ankaragücü - Konyaspor Fox Sports Nabeschouwing Ankaragücü - Konyaspor Uitslag Ankaragücü - Konyaspor Statistieken Ankaragücü - Konyaspor Super Lig 2018/2019 Ankaragücü - Konyaspor wedden Ankaragücü - Konyaspor gokken Ankaragücü - Konyaspor Unibet