Nabeschouwing Antalyaspor - Konyaspor (3-3) || Super Lig 2018/2019

Zaterdag 18 augustus 2018 - 20:45 uur



In de Super Lig 2018/2019 neemt Antalyaspor het zaterdag 18 augustus 2018 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Konyaspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Antalya Stadyumu in Antalya.

Via de Antalyaspor - Konyaspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Antalyaspor - Konyaspor (3-3)

De Super Lig 2018/2019 wedstrijd tussen Antalyaspor en Konyaspor geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-2 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 3-3 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door Diego Ângelo, waarmee Antalyaspor met 1-0 de leiding nam. Konyaspor kwam in de 39e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Ö. Şahiner, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 47e minuut zette M. Fofana zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Konyaspor de leiding in de wedstrijd nam.

Na 53 minuten werd de voorsprong voor Konyaspor vergroot nadat Ö. Şahiner de 1-3 wist te scoren. In de 67e minuut kwam Antalyaspor weer dichterbij, nadat Maicon de stand terug wist te brengen naar 2-3. Uiteindelijk viel dan alsnog de gelijkmaker voor Antalyaspor. In de 75e minuut was het Diego Ângelo die belangrijk was voor de ploeg door de 3-3 te maken. Na 93 minuten moest Konyaspor speler M. Jevtović het veld verlaten na het ontvangen van een tweede gele kaart. Het betekende dat Konyaspor de wedstrijd uit moest spelen met een man minder.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Alper Ulusoy bij een 3-3 eindstand waardoor beide teams één punt overhouden aan het duel.

Wedstrijdstatistieken Antalyaspor - Konyaspor
Goals
3
3
Balbezit
54%
46%
Rode kaarten
0
1
Gele kaarten
1
4
Schoten totaal
12
10
Schoten op doel
9
4
Aanvallen
107
88
Gevaarlijke aanvallen
64
52
Passes
403
308
Overtredingen
15
18
Buitenspel
2
1
Corners
7
3
Wissels
3
3
LIVE Antalyaspor - Konyaspor 3-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Antalyaspor - Konyaspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
8' Doelpunt Antalyaspor Doelpunt Diego Ângelo met assist van H. Özmert Antalyaspor 1-0
15' Gele kaart Konyaspor Gele kaart voor F. Öztorun Konyaspor
29' Gele kaart Konyaspor Gele kaart voor V. Findikli Konyaspor
39' Doelpunt Konyaspor Doelpunt Ö. Şahiner met assist van M. Yatabaré Konyaspor 1-1
43' Gele kaart Antalyaspor Gele kaart voor H. Özmert Antalyaspor
47' Doelpunt Konyaspor Doelpunt M. Fofana Konyaspor 1-2
53' Doelpunt Konyaspor Doelpunt Ö. Şahiner Konyaspor 1-3
56' Wissel Antalyaspor Wissel J. Drole voor Danilo Antalyaspor
56' Wissel Antalyaspor Wissel Y. Kurtuluş voor W. Vainqueur Antalyaspor
64' Wissel Konyaspor Wissel M. Jevtović voor V. Findikli Konyaspor
67' Doelpunt Antalyaspor Doelpunt Maicon met assist van N. Sangare Antalyaspor 2-3
68' Wissel Antalyaspor Wissel H. Alpsoy voor D. Sinik Antalyaspor
73' Wissel Konyaspor Wissel E. Taşkıran voor A. Jahović Konyaspor
74' Gele kaart Konyaspor Gele kaart voor M. Jevtović Konyaspor
75' Doelpunt Antalyaspor Doelpunt Diego Ângelo met assist van H. Özmert Antalyaspor 3-3
82' Gele kaart Konyaspor Gele kaart voor P. Hurtado M. Fofana Konyaspor
85' Gele kaart Konyaspor Gele kaart voor A. Turan Konyaspor
93' Tweede gele kaart Konyaspor Tweede gele kaart voor M. Jevtović Konyaspor
Video hoogtepunten en samenvatting Antalyaspor - Konyaspor
Opstellingen Antalyaspor - Konyaspor
De opstellingen van Antalyaspor en Konyaspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Antalyaspor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Konyaspor zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Hamza Hamzaoğlu
Wissels Antalyaspor
# Speler Pos.
35 Ferhat Kaplan K
24 Salih Dursun V
77 Musa Nizam V
75 Birkan Öksüz V
95 Bahadır Öztürk V
4 Osman Çelik M
15 Mustafa İnan M
18 Yekta Kurtuluş M
22 Harun Alpsoy M
9 Jean Armel Drole A
Voorbeschouwing Antalyaspor - Konyaspor

Antalyaspor en Konyaspor treffen elkaar in de 2e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alper Ulusoy en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Antalyaspor en Konyaspor in de Super Lig vond plaats op 15 april 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 14 duels tussen beide teams is Konyaspor favoriet. 5 keer wist de ploeg van Antalyaspor te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Antalyaspor. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Antalyaspor 3
Winst Konyaspor 5
Gelijkspel 6
Totaal 14

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Antalyaspor op een 18e positie staat, terwijl we Konyaspor terugvinden op de 5e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Antalyaspor - Konyaspor Opstelling Antalyaspor Opstelling Konyaspor Live Antalyaspor - Konyaspor Live Antalyaspor - Konyaspor kijken Antalyaspor - Konyaspor kijken Live Antalyaspor - Konyaspor stream Antalyaspor - Konyaspor Fox Sports Nabeschouwing Antalyaspor - Konyaspor Uitslag Antalyaspor - Konyaspor Statistieken Antalyaspor - Konyaspor Super Lig 2018/2019 Antalyaspor - Konyaspor wedden Antalyaspor - Konyaspor gokken Antalyaspor - Konyaspor Unibet