Nabeschouwing BB Erzurumspor - Trabzonspor (0-1) || Super Lig 2018/2019

Zaterdag 16 maart 2019 - 14:00 uur

In de Super Lig 2018/2019 neemt BB Erzurumspor het zaterdag 16 maart 2019 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Trabzonspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Kazım Karabekir Stadyumu in Erzurum.

Via de BB Erzurumspor - Trabzonspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing BB Erzurumspor - Trabzonspor (0-1)

Het Super Lig duel tussen BB Erzurumspor en Trabzonspor is onder leiding van scheidsrechter Ali Palabıyık geëindigd in een 0-1 overwinning voor Trabzonspor. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 64e minuut door A. Nwakaeme, waarmee Trabzonspor met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name BB Erzurumspor dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Trabzonspor uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

LIVE BB Erzurumspor - Trabzonspor 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd BB Erzurumspor - Trabzonspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

45' Wissel BB Erzurumspor Wissel İ. Akdağ voor J. Ščuk BB Erzurumspor
47' Gele kaart Trabzonspor Gele kaart voor V. Amiri Trabzonspor
62' Wissel Trabzonspor Wissel O. Şahan voor V. Amiri Trabzonspor
64' Doelpunt Trabzonspor Doelpunt A. Nwakaeme met assist van C. Ekuban Trabzonspor 0-1
65' Wissel BB Erzurumspor Wissel E. Başsan voor K. Opseth BB Erzurumspor
74' Gele kaart Trabzonspor Gele kaart voor A. Parmak Trabzonspor
76' Wissel BB Erzurumspor Wissel R. Munsy voor M. Koné BB Erzurumspor
86' Gele kaart Trabzonspor Gele kaart voor H. Rodallega Trabzonspor
87' Gele kaart BB Erzurumspor Gele kaart voor L. Gör BB Erzurumspor
90' Wissel Trabzonspor Wissel L. Ibáñez voor J. Sosa Trabzonspor
94' Gele kaart BB Erzurumspor Gele kaart voor İ. Akdağ BB Erzurumspor
95' Wissel Trabzonspor Wissel M. Akpınar voor H. Rodallega Trabzonspor
Video hoogtepunten en samenvatting BB Erzurumspor - Trabzonspor
Opstellingen BB Erzurumspor - Trabzonspor
De opstellingen van BB Erzurumspor en Trabzonspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat BB Erzurumspor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Trabzonspor zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Hamza Hamzaoğlu
Coach Ünal Karaman
Voorbeschouwing BB Erzurumspor - Trabzonspor

BB Erzurumspor en Trabzonspor treffen elkaar in de 26e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ali Palabıyık en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen BB Erzurumspor en Trabzonspor in de Super Lig vond plaats op 22 oktober 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.

Winst BB Erzurumspor 0
Winst Trabzonspor 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel BB Erzurumspor op een 17e positie staat, terwijl we Trabzonspor terugvinden op de 4e plaats.