Nabeschouwing Besiktas - Sivasspor (1-2) || Super Lig

Zondag 11 november 2018 - 18:30 uur

In de Super Lig neemt Besiktas het zondag 11 november 2018 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Sivasspor. De wedstrijd wordt gespeeld in in .

Via de Besiktas - Sivasspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Besiktas - Sivasspor (1-2)

Het Super Lig duel tussen Besiktas en Sivasspor is onder leiding van scheidsrechter Yasar Kemal Ugurlu geëindigd in een 1-2 overwinning voor Sivasspor. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door G. Yalçın, waarmee Beşiktaş met 1-0 de leiding nam. Sivasspor kwam in de 14e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van David Braz, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 53e minuut zette E. Kılınç zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Sivasspor de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Yasar Kemal Ugurlu, waardoor Sivasspor dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Besiktas - Sivasspor
Goals
1
2
Balbezit
64%
36%
Gele kaarten
4
3
Schoten totaal
9
10
Schoten op doel
2
3
Aanvallen
155
97
Gevaarlijke aanvallen
74
51
Passes
578
324
Overtredingen
14
14
Buitenspel
4
4
Corners
6
5
Wissels
3
3
LIVE Besiktas - Sivasspor 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Besiktas - Sivasspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
11' Doelpunt Beşiktaş Doelpunt G. Yalçın met assist van Ricardo Quaresma Beşiktaş 1-0
14' Doelpunt Sivasspor Doelpunt David Braz met assist van Robinho Sivasspor 1-1
33' Gele kaart Sivasspor Gele kaart voor David Braz Sivasspor
53' Doelpunt Sivasspor Doelpunt E. Kılınç Sivasspor 1-2
58' Wissel Beşiktaş Wissel M. Pektemek voor O. Özyakup Beşiktaş
58' Wissel Beşiktaş Wissel D. Toköz voor A. Hutchinson Beşiktaş
65' Wissel Sivasspor Wissel M. Demir voor A. Koné Sivasspor
67' Gele kaart Beşiktaş Gele kaart voor Ricardo Quaresma Beşiktaş
68' Gele kaart Beşiktaş Gele kaart voor D. Toköz Beşiktaş
68' Gele kaart Sivasspor Gele kaart voor H. Arslan Sivasspor
72' Gele kaart Beşiktaş Gele kaart voor D. Vida Beşiktaş
79' Gele kaart Sivasspor Gele kaart voor P. Papp Sivasspor
79' Wissel Beşiktaş Wissel E. Roco voor Pepe Beşiktaş
81' Wissel Sivasspor Wissel D. N’Dinga voor E. Kılınç Sivasspor
85' Wissel Sivasspor Wissel U. Çiftçi voor Z. Erdal Sivasspor
88' Gele kaart Beşiktaş Gele kaart voor E. Roco Beşiktaş
Opstellingen Besiktas - Sivasspor
De opstellingen van Besiktas en Sivasspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Besiktas gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Sivasspor zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Besiktas - Sivasspor

Besiktas en Sivasspor treffen elkaar in de 12e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Yasar Kemal Ugurlu en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Besiktas en Sivasspor elkaar treffen in de Super Lig.

Resultaat Aantal
Winst Besiktas 0
Winst Sivasspor 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Besiktas op een 7e positie staat, terwijl we Sivasspor terugvinden op de 16e plaats.

Tags
Besiktas - Sivasspor Opstelling Besiktas Opstelling Sivasspor Live Besiktas - Sivasspor Live Besiktas - Sivasspor kijken Besiktas - Sivasspor kijken Live Besiktas - Sivasspor stream Besiktas - Sivasspor Fox Sports Nabeschouwing Besiktas - Sivasspor Uitslag Besiktas - Sivasspor Statistieken Besiktas - Sivasspor Super Lig 2018/2019 Besiktas - Sivasspor wedden Besiktas - Sivasspor gokken Besiktas - Sivasspor Unibet