Nabeschouwing Bursaspor - BB Erzurumspor (2-1) || Super Lig 2018/2019

Zondag 2 december 2018 - 14:00 uur



In de Super Lig 2018/2019 neemt Bursaspor het zondag 2 december 2018 om 14:00 uur in eigen huis op tegen BB Erzurumspor.

Via de Bursaspor - BB Erzurumspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bursaspor - BB Erzurumspor (2-1)

Het Super Lig duel tussen Bursaspor en BB Erzurumspor is onder leiding van scheidsrechter Ali Palabıyık geëindigd in een 2-1 overwinning voor Bursaspor. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 36e minuut door C. Meraş, waarmee Bursaspor met 1-0 de leiding nam. Een ongelukkig eigen doelpunt van A. Chedjou zorgde ervoor dat BB Erzurumspor op 1-1 kwam te staan in de 47e minuut. In de 60e minuut zette I. Latovlevici zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Bursaspor de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Ali Palabıyık, waardoor Bursaspor dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Bursaspor - BB Erzurumspor
Goals
2
1
Balbezit
53%
47%
Gele kaarten
2
1
Schoten totaal
13
8
Schoten op doel
4
2
Aanvallen
130
102
Gevaarlijke aanvallen
87
54
Passes
506
444
Overtredingen
19
13
Buitenspel
1
2
Corners
2
3
Wissels
3
3
LIVE Bursaspor - BB Erzurumspor 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bursaspor - BB Erzurumspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
36' Doelpunt Bursaspor Doelpunt C. Meraş Bursaspor 1-0
47' Eigen doelpunt BB Erzurumspor Eigen doelpunt A. Chedjou BB Erzurumspor 1-1
46' Wissel Bursaspor Wissel B. Kapacak voor B. Yardımcı Bursaspor
55' Gele kaart Bursaspor Gele kaart voor A. Kara Bursaspor
59' Wissel Bursaspor Wissel Allano voor T. Torun Bursaspor
60' Doelpunt Bursaspor Doelpunt I. Latovlevici met assist van Allano Bursaspor 2-1
64' Wissel BB Erzurumspor Wissel M. Koné voor T. Antalyalı BB Erzurumspor
71' Wissel BB Erzurumspor Wissel E. Çelenk voor G. Sunu BB Erzurumspor
76' Gele kaart BB Erzurumspor Gele kaart voor E. Korkmaz BB Erzurumspor
77' Wissel BB Erzurumspor Wissel R. Munsy voor Ö. Hurmacı BB Erzurumspor
88' Gele kaart Bursaspor Gele kaart voor B. Kapacak Bursaspor
90' Wissel Bursaspor Wissel R. Keskin voor H. Saivet Bursaspor
Video hoogtepunten en samenvatting Bursaspor - BB Erzurumspor
Opstellingen Bursaspor - BB Erzurumspor
De opstellingen van Bursaspor en BB Erzurumspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bursaspor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en BB Erzurumspor zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Wissels BB Erzurumspor
# Speler Pos.
36 Hakan Canbazoğlu K
3 Stephane Acka V
24 Hakan Arslan V
14 Tolga Ünlü V
90 Moussa Saib Koné M
89 Erhan Çelenk M
80 Osman Şahin A
20 Ridge Munsy A
Voorbeschouwing Bursaspor - BB Erzurumspor

Bursaspor en BB Erzurumspor treffen elkaar in de 14e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ali Palabıyık en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Bursaspor en BB Erzurumspor elkaar treffen in de Super Lig.

Resultaat Aantal
Winst Bursaspor 0
Winst BB Erzurumspor 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Bursaspor op een 12e positie staat, terwijl we BB Erzurumspor terugvinden op de 14e plaats.

Tags
Bursaspor - BB Erzurumspor Opstelling Bursaspor Opstelling BB Erzurumspor Live Bursaspor - BB Erzurumspor Live Bursaspor - BB Erzurumspor kijken Bursaspor - BB Erzurumspor kijken Live Bursaspor - BB Erzurumspor stream Bursaspor - BB Erzurumspor Fox Sports Nabeschouwing Bursaspor - BB Erzurumspor Uitslag Bursaspor - BB Erzurumspor Statistieken Bursaspor - BB Erzurumspor Super Lig 2018/2019 Bursaspor - BB Erzurumspor wedden Bursaspor - BB Erzurumspor gokken Bursaspor - BB Erzurumspor Unibet