Nabeschouwing Fenerbahçe - Alanyaspor (2-0) || Super Lig

Zondag 11 november 2018 - 16:00 uur

In de Super Lig neemt Fenerbahçe het zondag 11 november 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Alanyaspor. De wedstrijd wordt gespeeld in in .

Via de Fenerbahçe - Alanyaspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fenerbahçe - Alanyaspor (2-0)

Het Super Lig duel tussen Fenerbahçe en Alanyaspor is onder leiding van scheidsrechter Alper Ulusoy geëindigd in een 2-0 overwinning voor Fenerbahçe. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 19e minuut door A. Ayew, waarmee Fenerbahçe met 1-0 de leiding nam. Fenerbahçe vergrootte in de 31e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Frey op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 2-0 stand in het voordeel van Fenerbahçe.

Wedstrijdstatistieken Fenerbahçe - Alanyaspor
Goals
2
0
Balbezit
47%
53%
Gele kaarten
2
2
Schoten totaal
12
10
Schoten op doel
5
3
Aanvallen
109
127
Gevaarlijke aanvallen
63
85
Passes
487
517
Overtredingen
11
17
Buitenspel
3
3
Corners
3
6
Wissels
3
3
LIVE Fenerbahçe - Alanyaspor 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fenerbahçe - Alanyaspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
17' Gele kaart Alanyaspor Gele kaart voor C. Gülselam Alanyaspor
19' Doelpunt Fenerbahçe Doelpunt A. Ayew met assist van M. Isla Fenerbahçe 1-0
31' Doelpunt Fenerbahçe Doelpunt M. Frey met assist van M. Valbuena Fenerbahçe 2-0
35' Wissel Alanyaspor Wissel L. Villafáñez voor G. Maniatis Alanyaspor
53' Wissel Fenerbahçe Wissel İ. Köybaşı voor Ş. Özbayraklı Fenerbahçe
57' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor İ. Köybaşı Fenerbahçe
64' Wissel Fenerbahçe Wissel Y. Benzia voor M. Valbuena Fenerbahçe
73' Wissel Alanyaspor Wissel Bobô voor E. Karaca Alanyaspor
79' Wissel Alanyaspor Wissel Filipe Augusto voor C. Gülselam Alanyaspor
79' Gele kaart Alanyaspor Gele kaart voor M. Demiral Alanyaspor
83' Wissel Fenerbahçe Wissel M. Topal voor I. Slimani Fenerbahçe
89' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor M. Topal Fenerbahçe
Opstellingen Fenerbahçe - Alanyaspor
De opstellingen van Fenerbahçe en Alanyaspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Fenerbahçe gaat aantreden in een 4-2-2-2 formatie en Alanyaspor zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Fenerbahçe - Alanyaspor

Fenerbahçe en Alanyaspor treffen elkaar in de 12e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alper Ulusoy en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Fenerbahçe en Alanyaspor elkaar treffen in de Super Lig.

Resultaat Aantal
Winst Fenerbahçe 0
Winst Alanyaspor 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Fenerbahçe op een 16e positie staat, terwijl we Alanyaspor terugvinden op de 13e plaats.

Tags
Fenerbahçe - Alanyaspor Opstelling Fenerbahçe Opstelling Alanyaspor Live Fenerbahçe - Alanyaspor Live Fenerbahçe - Alanyaspor kijken Fenerbahçe - Alanyaspor kijken Live Fenerbahçe - Alanyaspor stream Fenerbahçe - Alanyaspor Fox Sports Nabeschouwing Fenerbahçe - Alanyaspor Uitslag Fenerbahçe - Alanyaspor Statistieken Fenerbahçe - Alanyaspor Super Lig 2018/2019 Fenerbahçe - Alanyaspor wedden Fenerbahçe - Alanyaspor gokken Fenerbahçe - Alanyaspor Unibet