Nabeschouwing Fenerbahçe - Konyaspor (1-1) || Super Lig

Zaterdag 16 februari 2019 - 17:00 uur

In de Super Lig neemt Fenerbahçe het zaterdag 16 februari 2019 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Konyaspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi in İstanbul.

Via de Fenerbahçe - Konyaspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fenerbahçe - Konyaspor (1-1)

In de Super Lig heeft de wedstrijd tussen Fenerbahçe en Konyaspor geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor A. Jahović in de 33e minuut, waardoor Konyaspor met een man minder kwam te staan. De eerste goal viel in de eerste helft, na 36 minuten was het M. Fofana die Konyaspor op een 0-1 voorsprong zette. Dit bleek ook direct de ruststand te zijn, want er werd gedurende de eerste 45 minuten verder niet meer gescoord. In de tweede helft maakte Jaílson namens Fenerbahçe in de 46e minuut de gelijkmaker, waarmee de spanning weer terug in de wedstrijd was.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

Wedstrijdstatistieken Fenerbahçe - Konyaspor
Goals
1
1
Balbezit
68%
32%
Rode kaarten
0
1
Gele kaarten
3
1
Schoten totaal
18
3
Schoten op doel
4
2
Aanvallen
91
82
Gevaarlijke aanvallen
80
22
Passes
575
278
Overtredingen
16
10
Buitenspel
7
1
Corners
11
3
Wissels
3
3
LIVE Fenerbahçe - Konyaspor 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fenerbahçe - Konyaspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
13' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor M. Škrtel Fenerbahçe
29' Gele kaart Konyaspor Gele kaart voor N. Skubic Konyaspor
33' Rode kaart Konyaspor Rode kaart voor A. Jahović Konyaspor
36' Doelpunt Konyaspor Doelpunt M. Fofana met assist van D. Milosevic Konyaspor 0-1
46' Doelpunt Fenerbahçe Doelpunt Jaílson met assist van N. Dirar Fenerbahçe 1-1
63' Wissel Fenerbahçe Wissel A. Ayew voor M. Zajc Fenerbahçe
74' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor S. Çiftpınar Fenerbahçe
75' Wissel Konyaspor Wissel M. Yatabaré voor Abdou Razak Traoré Konyaspor
82' Wissel Fenerbahçe Wissel A. Potuk voor V. Moses Fenerbahçe
84' Wissel Konyaspor Wissel E. Opanasenko voor M. Fofana Konyaspor
84' Wissel Fenerbahçe Wissel E. Elmas voor Jaílson Fenerbahçe
91' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor A. Potuk Fenerbahçe
93' Wissel Konyaspor Wissel U. Demirok voor D. Milosevic Konyaspor
Opstellingen Fenerbahçe - Konyaspor
De opstellingen van Fenerbahçe en Konyaspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Fenerbahçe gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Konyaspor zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Ersun Yanal
Formatie 4-2-3-1
Coach Aykut Kocaman
Voorbeschouwing Fenerbahçe - Konyaspor

Fenerbahçe en Konyaspor treffen elkaar in de 22e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Firat Aydinus en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Fenerbahçe en Konyaspor elkaar treffen in de Super Lig.

Resultaat Aantal
Winst Fenerbahçe 0
Winst Konyaspor 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Fenerbahçe op een 16e positie staat, terwijl we Konyaspor terugvinden op de 6e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Fenerbahçe - Konyaspor Opstelling Fenerbahçe Opstelling Konyaspor Live Fenerbahçe - Konyaspor Live Fenerbahçe - Konyaspor kijken Fenerbahçe - Konyaspor kijken Live Fenerbahçe - Konyaspor stream Fenerbahçe - Konyaspor Fox Sports Nabeschouwing Fenerbahçe - Konyaspor Uitslag Fenerbahçe - Konyaspor Statistieken Fenerbahçe - Konyaspor Super Lig 2018/2019 Fenerbahçe - Konyaspor wedden Fenerbahçe - Konyaspor gokken Fenerbahçe - Konyaspor Unibet