Nabeschouwing Fenerbahçe - Rizespor (3-2) || Super Lig 2018/2019

Zaterdag 2 maart 2019 - 17:00 uur

In de Super Lig 2018/2019 neemt Fenerbahçe het zaterdag 2 maart 2019 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Rizespor. De wedstrijd wordt gespeeld in Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi in İstanbul.

Via de Fenerbahçe - Rizespor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fenerbahçe - Rizespor (3-2)

Het Super Lig duel tussen Fenerbahçe en Rizespor is onder leiding van scheidsrechter Halil Umut Meler geëindigd in een 3-2 overwinning voor Fenerbahçe. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van H. Kaldırım zette Rizespor op een 0-1 voorsprong in de 4e minuut van de wedstrijd. Fenerbahçe kwam in de 22e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van S. Aziz, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 40e minuut zette Soldado zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Fenerbahçe de leiding in de wedstrijd nam.

In de 42e minuut moest Rizespor verder met een man minder, nadat M. Moroziuk een tweede gele kaart kreeg. Na 55 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat D. Melnjak de 2-2 maakte namens Rizespor. In de 84e minuut werd de stand op 3-2 gezet na een benutte penalty van Fenerbahçe speler V. Moses.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Halil Umut Meler en eindigde de wedstrijd dus met een 3-2 stand in het voordeel van Fenerbahçe.

LIVE Fenerbahçe - Rizespor 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fenerbahçe - Rizespor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Eigen doelpunt Rizespor Eigen doelpunt H. Kaldırım Rizespor 0-1
20' Gele kaart Rizespor Gele kaart voor M. Moroziuk Rizespor
22' Doelpunt Fenerbahçe Doelpunt S. Aziz met assist van M. Valbuena Fenerbahçe 1-1
40' Doelpunt Fenerbahçe Doelpunt Soldado Fenerbahçe 2-1
42' Tweede gele kaart Rizespor Tweede gele kaart voor M. Moroziuk Rizespor
46' Wissel Rizespor Wissel M. Saadane voor P. Nakoulma Rizespor
55' Doelpunt Rizespor Doelpunt D. Melnjak met assist van V. Muriqi Rizespor 2-2
58' Wissel Fenerbahçe Wissel A. Ayew voor M. Zajc Fenerbahçe
58' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor A. Ayew Fenerbahçe
67' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor S. Aziz Fenerbahçe
68' Wissel Fenerbahçe Wissel M. Ekici voor M. Valbuena Fenerbahçe
73' Wissel Rizespor Wissel Samu voor A. Umar Rizespor
80' Gele kaart Rizespor Gele kaart voor A. Durak Rizespor
80' Gele kaart Rizespor Gele kaart voor M. Saadane Rizespor
84' Penalty Fenerbahçe Penalty V. Moses Fenerbahçe 3-2
85' Wissel Rizespor Wissel M. Çağıran voor A. Okechukwu Rizespor
90' Wissel Fenerbahçe Wissel E. Elmas voor V. Moses Fenerbahçe
Video hoogtepunten en samenvatting Fenerbahçe - Rizespor
Opstellingen Fenerbahçe - Rizespor
De opstellingen van Fenerbahçe en Rizespor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Fenerbahçe gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Rizespor zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Ersun Yanal
Voorbeschouwing Fenerbahçe - Rizespor

Fenerbahçe en Rizespor treffen elkaar in de 24e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Halil Umut Meler en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Fenerbahçe en Rizespor in de Super Lig vond plaats op 30 september 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Rizespor. Op basis van de afgelopen 15 duels tussen beide ploegen is Fenerbahçe favoriet. De thuisploeg wist 9 keer te winnen, terwijl Rizespor slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Fenerbahçe 9
Winst Rizespor 2
Totaal 15

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Fenerbahçe op een 15e positie staat, terwijl we Rizespor terugvinden op de 13e plaats.