Nabeschouwing Fenerbahçe - Yeni Malatyaspor (3-2) || Super Lig

Maandag 28 januari 2019 - 18:00 uur

In de Super Lig neemt Fenerbahçe het maandag 28 januari 2019 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Yeni Malatyaspor. De wedstrijd wordt gespeeld in in .

Via de Fenerbahçe - Yeni Malatyaspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fenerbahçe - Yeni Malatyaspor (3-2)

Het Super Lig duel tussen Fenerbahçe en Yeni Malatyaspor is onder leiding van scheidsrechter Ali Palabiyik geëindigd in een 3-2 overwinning voor Fenerbahçe. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Fenerbahçe kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 2e minuut, dankzij een goal van M. Ekici. Yeni Malatyaspor kwam in de 28e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van A. Mina, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 31e minuut zette M. Ekici zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Fenerbahçe de leiding in de wedstrijd nam.

Na 49 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat M. Donald de 2-2 maakte voor Yeni Malatyaspor. Fenerbahçe kreeg een penalty toegewezen in de 64e minuut, wat de ideale kans was om te scoren. Achter de bal stond M. Ekici die de penalty echter niet wist te benutten, waardoor de 2-2 tussenstand op het scorebord bleef staan. Laat in de wedstrijd was het vervolgens Fenerbahçe dat via M. Topal nogmaals wist te scoren en daarmee op een 3-2 voorsprong kwam in de 86e minuut. Dit bleek uiteindelijk het laatste en daarmee beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Ali Palabiyik bij een 3-2 eindstand in het voordeel van Fenerbahçe.

Wedstrijdstatistieken Fenerbahçe - Yeni Malatyaspor
Goals
3
2
Balbezit
66%
34%
Gele kaarten
5
4
Schoten totaal
19
8
Schoten op doel
8
4
Aanvallen
73
59
Gevaarlijke aanvallen
59
27
Passes
498
252
Overtredingen
21
20
Buitenspel
3
3
Corners
6
4
Wissels
3
3
LIVE Fenerbahçe - Yeni Malatyaspor 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fenerbahçe - Yeni Malatyaspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
2' Doelpunt Fenerbahçe Doelpunt M. Ekici met assist van M. Isla Fenerbahçe 1-0
5' Gele kaart Yeni Malatyaspor Gele kaart voor A. Büyük Yeni Malatyaspor
22' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor Soldado Fenerbahçe
22' Gele kaart Yeni Malatyaspor Gele kaart voor Guilherme Yeni Malatyaspor
28' Doelpunt Yeni Malatyaspor Doelpunt A. Mina met assist van D. Aleksić Yeni Malatyaspor 1-1
31' Doelpunt Fenerbahçe Doelpunt M. Ekici Fenerbahçe 2-1
35' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor M. Topal Fenerbahçe
48' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor M. Ekici Fenerbahçe
48' Gele kaart Yeni Malatyaspor Gele kaart voor E. Kaş Yeni Malatyaspor
49' Doelpunt Yeni Malatyaspor Doelpunt M. Donald met assist van A. Mina Yeni Malatyaspor 2-2
46' Wissel Yeni Malatyaspor Wissel T. Bifouma voor A. Büyük Yeni Malatyaspor
51' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor H. Kaldırım Fenerbahçe
60' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor S. Çiftpınar Fenerbahçe
64' Penalty gemist Fenerbahçe Penalty gemist M. Ekici Fenerbahçe
66' Wissel Fenerbahçe Wissel V. Moses voor Y. Benzia Fenerbahçe
67' Wissel Yeni Malatyaspor Wissel A. Ildiz voor D. Aleksić Yeni Malatyaspor
78' Wissel Yeni Malatyaspor Wissel M. Pereira voor Ö. Şişmanoğlu Yeni Malatyaspor
81' Wissel Fenerbahçe Wissel E. Elmas voor A. Ayew Fenerbahçe
84' Wissel Fenerbahçe Wissel M. Valbuena voor M. Ekici Fenerbahçe
86' Doelpunt Fenerbahçe Doelpunt M. Topal Fenerbahçe 3-2
94' Gele kaart Yeni Malatyaspor Gele kaart voor R. Yalçın Yeni Malatyaspor
Opstellingen Fenerbahçe - Yeni Malatyaspor
De opstellingen van Fenerbahçe en Yeni Malatyaspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Fenerbahçe gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Yeni Malatyaspor zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Erol Bulut
Voorbeschouwing Fenerbahçe - Yeni Malatyaspor

Fenerbahçe en Yeni Malatyaspor treffen elkaar in de 19e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ali Palabiyik en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Fenerbahçe en Yeni Malatyaspor elkaar treffen in de Super Lig.

Resultaat Aantal
Winst Fenerbahçe 0
Winst Yeni Malatyaspor 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Fenerbahçe op een 17e positie staat, terwijl we Yeni Malatyaspor terugvinden op de 3e plaats.

Tags
Fenerbahçe - Yeni Malatyaspor Opstelling Fenerbahçe Opstelling Yeni Malatyaspor Live Fenerbahçe - Yeni Malatyaspor Live Fenerbahçe - Yeni Malatyaspor kijken Fenerbahçe - Yeni Malatyaspor kijken Live Fenerbahçe - Yeni Malatyaspor stream Fenerbahçe - Yeni Malatyaspor Fox Sports Nabeschouwing Fenerbahçe - Yeni Malatyaspor Uitslag Fenerbahçe - Yeni Malatyaspor Statistieken Fenerbahçe - Yeni Malatyaspor Super Lig 2018/2019 Fenerbahçe - Yeni Malatyaspor wedden Fenerbahçe - Yeni Malatyaspor gokken Fenerbahçe - Yeni Malatyaspor Unibet