Nabeschouwing Galatasaray - Konyaspor (1-1) || Super Lig

Vrijdag 23 november 2018 - 18:30 uur

In de Super Lig neemt Galatasaray het vrijdag 23 november 2018 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Konyaspor. De wedstrijd wordt gespeeld in in .

Via de Galatasaray - Konyaspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Galatasaray - Konyaspor (1-1)

In de Super Lig heeft de wedstrijd tussen Galatasaray en Konyaspor geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van U. Demirok zette Galatasaray op een 1-0 voorsprong in de 69e minuut van de wedstrijd. In de 88e minuut moest S. Aziz van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Hüseyin Göçek een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Galatasaray verder met een speler minder. Vlak voor tijd werd de stand 1-1 doordat N. Skubic van Konyaspor een penalty wist te benutten in de 90e minuut.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

Wedstrijdstatistieken Galatasaray - Konyaspor
Goals
1
1
Balbezit
61%
39%
Rode kaarten
1
0
Gele kaarten
1
3
Schoten totaal
13
8
Schoten op doel
2
2
Aanvallen
136
89
Gevaarlijke aanvallen
62
46
Passes
571
359
Overtredingen
12
14
Buitenspel
2
4
Corners
0
3
Wissels
2
3
LIVE Galatasaray - Konyaspor 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Galatasaray - Konyaspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
48' Gele kaart Galatasaray Gele kaart voor O. Kabak Galatasaray
57' Gele kaart Konyaspor Gele kaart voor Abdou Razak Traoré Konyaspor
67' Wissel Galatasaray Wissel M. Çelik voor S. İnan Galatasaray
69' Eigen doelpunt Galatasaray Eigen doelpunt U. Demirok Galatasaray 1-0
72' Wissel Konyaspor Wissel M. Yatabaré voor A. Jahović Konyaspor
72' Wissel Konyaspor Wissel M. Fofana voor J. Jønsson Konyaspor
80' Wissel Konyaspor Wissel A. Hadžiahmetović voor F. Öztorun Konyaspor
81' Wissel Galatasaray Wissel C. Yüksel voor Fernando Galatasaray
88' Rode kaart Galatasaray Rode kaart voor S. Aziz Galatasaray
90' Penalty Konyaspor Penalty N. Skubic Konyaspor 1-1
92' Gele kaart Konyaspor Gele kaart voor S. Kırıntılı Konyaspor
94' Gele kaart Konyaspor Gele kaart voor A. Hadžiahmetović Konyaspor
Opstellingen Galatasaray - Konyaspor
De opstellingen van Galatasaray en Konyaspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Galatasaray gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en Konyaspor zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Galatasaray - Konyaspor

Galatasaray en Konyaspor treffen elkaar in de 13e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Hüseyin Göçek en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Galatasaray en Konyaspor elkaar treffen in de Super Lig.

Resultaat Aantal
Winst Galatasaray 0
Winst Konyaspor 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Galatasaray op een 2e positie staat, terwijl we Konyaspor terugvinden op de 9e plaats.

Tags
Galatasaray - Konyaspor Opstelling Galatasaray Opstelling Konyaspor Live Galatasaray - Konyaspor Live Galatasaray - Konyaspor kijken Galatasaray - Konyaspor kijken Live Galatasaray - Konyaspor stream Galatasaray - Konyaspor Fox Sports Nabeschouwing Galatasaray - Konyaspor Uitslag Galatasaray - Konyaspor Statistieken Galatasaray - Konyaspor Super Lig 2018/2019 Galatasaray - Konyaspor wedden Galatasaray - Konyaspor gokken Galatasaray - Konyaspor Unibet