Nabeschouwing Galatasaray - Sivasspor (4-2) || Super Lig 2018/2019

Zondag 23 december 2018 - 17:00 uur

In de Super Lig 2018/2019 neemt Galatasaray het zondag 23 december 2018 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Sivasspor.

Via de Galatasaray - Sivasspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Galatasaray - Sivasspor (4-2)

Het Super Lig duel tussen Galatasaray en Sivasspor is onder leiding van scheidsrechter Halil Umut Meler geëindigd in een 4-2 overwinning voor Galatasaray. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 9e minuut door Robinho, waarmee Sivasspor met 0-1 de leiding nam. Een benutte penalty van E. Derdiyok in de 20e minuut zorgde er even later voor dat Galatasaray weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 30e minuut zette S. Feghouli zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Galatasaray de leiding in de wedstrijd nam.

Na 41 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat Robinho de 2-2 maakte voor Sivasspor. Galatasaray leek geen genoegen te nemen met een gelijkspel en kwam na 51 minuten op voorsprong na een goal van H. Onyekuru: 3-2. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 69e minuut en kwam op naam te staan van Galatasaray speler H. Onyekuru, die daarmee tekende voor de 4-2.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Halil Umut Meler en eindigde de wedstrijd dus met een 4-2 stand in het voordeel van Galatasaray.

LIVE Galatasaray - Sivasspor 4-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Galatasaray - Sivasspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Doelpunt Sivasspor Doelpunt Robinho met assist van Douglas Pereira Sivasspor 0-1
19' Gele kaart Sivasspor Gele kaart voor U. Çiftçi Sivasspor
20' Penalty Galatasaray Penalty E. Derdiyok Galatasaray 1-1
23' Gele kaart Galatasaray Gele kaart voor Mariano Galatasaray
30' Doelpunt Galatasaray Doelpunt S. Feghouli met assist van Badou NDiaye Galatasaray 2-1
41' Doelpunt Sivasspor Doelpunt Robinho met assist van Douglas Pereira Sivasspor 2-2
51' Doelpunt Galatasaray Doelpunt H. Onyekuru met assist van Fernando Galatasaray 3-2
55' Gele kaart Sivasspor Gele kaart voor David Braz Sivasspor
63' Gele kaart Galatasaray Gele kaart voor Fernando Galatasaray
69' Doelpunt Galatasaray Doelpunt H. Onyekuru met assist van E. Derdiyok Galatasaray 4-2
70' Wissel Sivasspor Wissel S. Rybalka voor G. Torje Sivasspor
75' Wissel Galatasaray Wissel Garry Rodrigues voor E. Derdiyok Galatasaray
77' Wissel Sivasspor Wissel A. Koné voor D. N’Dinga Sivasspor
87' Wissel Galatasaray Wissel R. Donk voor Y. Belhanda Galatasaray
89' Wissel Sivasspor Wissel E. Yeşilyurt voor E. Kılınç Sivasspor
94' Wissel Galatasaray Wissel M. Kapı voor S. Feghouli Galatasaray
Video hoogtepunten en samenvatting Galatasaray - Sivasspor
Opstellingen Galatasaray - Sivasspor
De opstellingen van Galatasaray en Sivasspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Galatasaray gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Sivasspor zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Hakan Keleş
Voorbeschouwing Galatasaray - Sivasspor

Galatasaray en Sivasspor treffen elkaar in de 17e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Halil Umut Meler en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Galatasaray en Sivasspor in de Super Lig vond plaats op 4 februari 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sivasspor. Op basis van de afgelopen 24 duels tussen beide ploegen is Galatasaray favoriet. De thuisploeg wist 16 keer te winnen, terwijl Sivasspor slechts 4 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Galatasaray 16
Winst Sivasspor 4
Totaal 24

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Galatasaray op een 5e positie staat, terwijl we Sivasspor terugvinden op de 9e plaats.