Nabeschouwing Kayserispor - Alanyaspor (1-1) || Super Lig

Zondag 28 april 2019 - 15:00 uur

In de Super Lig neemt Kayserispor het zondag 28 april 2019 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Alanyaspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Kadir Has Şehir Stadı in Kayseri.

Via de Kayserispor - Alanyaspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Kayserispor - Alanyaspor (1-1)

In de Super Lig heeft de wedstrijd tussen Kayserispor en Alanyaspor geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 9e minuut door Silvestre Varela, waarmee Kayserispor met 1-0 de leiding nam. Alanyaspor kwam na 23 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van S. Caulker, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met dezelfde stand die na 45 minuten al op het scorebord stond: 1-1.

Wedstrijdstatistieken Kayserispor - Alanyaspor
Goals
1
1
Balbezit
52%
48%
Gele kaarten
2
3
Schoten totaal
13
15
Schoten op doel
7
3
Aanvallen
89
59
Gevaarlijke aanvallen
65
51
Passes
363
323
Overtredingen
16
16
Buitenspel
2
2
Corners
2
6
Wissels
1
3
LIVE Kayserispor - Alanyaspor 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Kayserispor - Alanyaspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
9' Doelpunt Kayserispor Doelpunt Silvestre Varela met assist van H. Acar Kayserispor 1-0
23' Doelpunt Alanyaspor Doelpunt S. Caulker met assist van F. NSakala Alanyaspor 1-1
31' Gele kaart Alanyaspor Gele kaart voor I. Sackey Alanyaspor
44' Gele kaart Kayserispor Gele kaart voor J. Kana-Biyik Kayserispor
45' Gele kaart Alanyaspor Gele kaart voor P. Cissé Alanyaspor
69' Gele kaart Alanyaspor Gele kaart voor Djalma Alanyaspor
71' Wissel Alanyaspor Wissel J. Fernándes voor Djalma Alanyaspor
72' Gele kaart Kayserispor Gele kaart voor H. Acar Kayserispor
82' Wissel Alanyaspor Wissel C. Gülselam voor L. Villafáñez Alanyaspor
93' Wissel Alanyaspor Wissel H. Ayaroğlu voor E. Karaca Alanyaspor
93' Wissel Kayserispor Wissel B. Başacıkoğlu voor Silvestre Varela Kayserispor
Opstellingen Kayserispor - Alanyaspor
De opstellingen van Kayserispor en Alanyaspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Kayserispor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Alanyaspor zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Hikmet Karaman
Formatie 4-1-4-1
Coach Ali Rıza Sergen Yalçın
Voorbeschouwing Kayserispor - Alanyaspor

Kayserispor en Alanyaspor treffen elkaar in de 30e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Koray Gençerler en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Kayserispor en Alanyaspor elkaar treffen in de Super Lig.

Resultaat Aantal
Winst Kayserispor 0
Winst Alanyaspor 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Kayserispor op een 13e positie staat, terwijl we Alanyaspor terugvinden op de 6e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is onweer.

Tags
Kayserispor - Alanyaspor Opstelling Kayserispor Opstelling Alanyaspor Live Kayserispor - Alanyaspor Live Kayserispor - Alanyaspor kijken Kayserispor - Alanyaspor kijken Live Kayserispor - Alanyaspor stream Kayserispor - Alanyaspor Fox Sports Nabeschouwing Kayserispor - Alanyaspor Uitslag Kayserispor - Alanyaspor Statistieken Kayserispor - Alanyaspor Super Lig 2018/2019 Kayserispor - Alanyaspor wedden Kayserispor - Alanyaspor gokken Kayserispor - Alanyaspor Unibet