Nabeschouwing Kayserispor - Antalyaspor (2-0) || Super Lig 2018/2019

Maandag 13 augustus 2018 - 20:45 uur

In de Super Lig 2018/2019 neemt Kayserispor het maandag 13 augustus 2018 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Antalyaspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Kadir Has Şehir Stadı in Kayseri.

Via de Kayserispor - Antalyaspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Kayserispor - Antalyaspor (2-0)

Het Super Lig duel tussen Kayserispor en Antalyaspor is onder leiding van scheidsrechter Hüseyin Göçek geëindigd in een 2-0 overwinning voor Kayserispor. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 14e minuut door T. Chery, waarmee Kayserispor met 1-0 de leiding nam. Op de eerste goal hoefde niet lang gewacht te worden, want al na 14 minuten was het T. Chery die Kayserispor op een 1-0 voorsprong zette. In de 40e minuut kreeg Charles van Antalyaspor voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Antalyaspor de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

In de 40e minuut moest Antalyaspor verder met een man minder, nadat Charles een tweede gele kaart kreeg.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-0 winst voor Kayserispor.

LIVE Kayserispor - Antalyaspor 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Kayserispor - Antalyaspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Doelpunt Kayserispor Doelpunt T. Chery met assist van Silvestre Varela Kayserispor 1-0
19' Gele kaart Antalyaspor Gele kaart voor Charles Antalyaspor
40' Tweede gele kaart Antalyaspor Tweede gele kaart voor Charles Antalyaspor
58' Wissel Antalyaspor Wissel D. Sinik voor Danilo Antalyaspor
68' Wissel Kayserispor Wissel B. Başacıkoğlu voor T. Chery Kayserispor
72' Wissel Kayserispor Wissel H. Acar voor Silvestre Varela Kayserispor
74' Doelpunt Kayserispor Doelpunt U. Bulut met assist van D. Türüç Kayserispor 2-0
75' Wissel Antalyaspor Wissel J. Drole voor Maicon Antalyaspor
80' Wissel Antalyaspor Wissel O. Çelik voor W. Vainqueur Antalyaspor
90' Wissel Kayserispor Wissel A. Turan voor B. Mensah Kayserispor
Video hoogtepunten en samenvatting Kayserispor - Antalyaspor
Opstellingen Kayserispor - Antalyaspor
De opstellingen van Kayserispor en Antalyaspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Kayserispor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Antalyaspor zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Kayserispor - Antalyaspor

Kayserispor en Antalyaspor treffen elkaar in de 1e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Hüseyin Göçek en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Super Lig seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

De vorige ontmoeting tussen Kayserispor en Antalyaspor in de Super Lig vond plaats op 17 februari 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Antalyaspor. Op basis van de afgelopen 19 duels tussen beide teams is Antalyaspor favoriet. 10 keer wist de ploeg van Kayserispor te winnen, tegenover 4 winstpartijen voor Kayserispor. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.