Nabeschouwing Kayserispor - Bursaspor (1-1) || Super Lig

Zaterdag 26 januari 2019 - 14:00 uur

In de Super Lig neemt Kayserispor het zaterdag 26 januari 2019 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Bursaspor. De wedstrijd wordt gespeeld in in .

Via de Kayserispor - Bursaspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Kayserispor - Bursaspor (1-1)

In de Super Lig heeft de wedstrijd tussen Kayserispor en Bursaspor geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 30e minuut door Y. Erdoğan, waarmee Bursaspor met 0-1 de leiding nam. Kayserispor kwam na 48 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van C. Săpunaru, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken. In de 55e minuut moest Kayserispor verder met een man minder nadat B. Mensah een rode kaart had gekregen. Het lukte Bursaspor in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

Wedstrijdstatistieken Kayserispor - Bursaspor
Goals
1
1
Balbezit
48%
52%
Rode kaarten
1
0
Gele kaarten
2
2
Schoten totaal
7
12
Schoten op doel
4
3
Aanvallen
85
110
Gevaarlijke aanvallen
45
52
Passes
380
400
Overtredingen
15
9
Buitenspel
5
1
Corners
8
7
Wissels
3
3
LIVE Kayserispor - Bursaspor 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Kayserispor - Bursaspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
2' Gele kaart Bursaspor Gele kaart voor Y. Erdoğan Bursaspor
11' Gele kaart Kayserispor Gele kaart voor C. Săpunaru Kayserispor
25' Gele kaart Bursaspor Gele kaart voor B. Kapacak Bursaspor
30' Doelpunt Bursaspor Doelpunt Y. Erdoğan Bursaspor 0-1
48' Doelpunt Kayserispor Doelpunt C. Săpunaru met assist van U. Bulut Kayserispor 1-1
55' Rode kaart Kayserispor Rode kaart voor B. Mensah Kayserispor
60' Wissel Kayserispor Wissel H. Acar voor A. Kravets Kayserispor
70' Wissel Bursaspor Wissel D. Sakho voor Allano Bursaspor
73' Wissel Kayserispor Wissel O. Kucher voor Silvestre Varela Kayserispor
74' Gele kaart Kayserispor Gele kaart voor O. Kucher Kayserispor
80' Wissel Bursaspor Wissel A. Shehu voor T. Torun Bursaspor
86' Wissel Bursaspor Wissel H. Saivet voor A. Kara Bursaspor
92' Wissel Kayserispor Wissel L. Gülen voor D. Türüç Kayserispor
Opstellingen Kayserispor - Bursaspor
De opstellingen van Kayserispor en Bursaspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Kayserispor gaat aantreden in een 4-2-2-2 formatie en Bursaspor zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-2-2-2
Coach Hikmet Karaman
Formatie 4-2-3-1
Coach Samet Aybaba
Voorbeschouwing Kayserispor - Bursaspor

Kayserispor en Bursaspor treffen elkaar in de 19e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Yasar Kemal Ugurlu en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Kayserispor en Bursaspor elkaar treffen in de Super Lig.

Resultaat Aantal
Winst Kayserispor 0
Winst Bursaspor 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Kayserispor op een 13e positie staat, terwijl we Bursaspor terugvinden op de 10e plaats.

Tags
Kayserispor - Bursaspor Opstelling Kayserispor Opstelling Bursaspor Live Kayserispor - Bursaspor Live Kayserispor - Bursaspor kijken Kayserispor - Bursaspor kijken Live Kayserispor - Bursaspor stream Kayserispor - Bursaspor Fox Sports Nabeschouwing Kayserispor - Bursaspor Uitslag Kayserispor - Bursaspor Statistieken Kayserispor - Bursaspor Super Lig 2018/2019 Kayserispor - Bursaspor wedden Kayserispor - Bursaspor gokken Kayserispor - Bursaspor Unibet