Nabeschouwing Kayserispor - Göztepe (2-1) || Super Lig

Zondag 17 februari 2019 - 14:00 uur

In de Super Lig neemt Kayserispor het zondag 17 februari 2019 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Göztepe. De wedstrijd wordt gespeeld in Kadir Has Şehir Stadı in Kayseri.

Via de Kayserispor - Göztepe live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Kayserispor - Göztepe (2-1)

Het Super Lig duel tussen Kayserispor en Göztepe is onder leiding van scheidsrechter Serkan Tokat geëindigd in een 2-1 overwinning voor Kayserispor. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 14e minuut door T. Chery, waarmee Kayserispor met 1-0 de leiding nam. Een ongelukkig eigen doelpunt van D. Türüç zorgde ervoor dat Göztepe op 1-1 kwam te staan in de 83e minuut. In de 88e minuut zette B. Mensah zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Kayserispor de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Serkan Tokat, waardoor Kayserispor dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Kayserispor - Göztepe
Goals
2
1
Balbezit
45%
55%
Gele kaarten
4
1
Schoten totaal
15
8
Schoten op doel
4
2
Aanvallen
111
131
Gevaarlijke aanvallen
60
60
Passes
394
469
Overtredingen
10
10
Buitenspel
2
0
Corners
2
5
Wissels
3
3
LIVE Kayserispor - Göztepe 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Kayserispor - Göztepe teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
6' Gele kaart Göztepe Gele kaart voor A. Öztürk Göztepe
14' Doelpunt Kayserispor Doelpunt T. Chery met assist van D. Türüç Kayserispor 1-0
17' Gele kaart Kayserispor Gele kaart voor Ş. Çinaz Kayserispor
46' Wissel Göztepe Wissel C. Jerome voor D. Kadah Göztepe
46' Wissel Göztepe Wissel B. Emir voor L. Agbenyenu Göztepe
60' Gele kaart Kayserispor Gele kaart voor A. Turan Kayserispor
64' Gele kaart Kayserispor Gele kaart voor U. Bulut Kayserispor
67' Wissel Kayserispor Wissel H. Acar voor A. Kravets Kayserispor
75' Gele kaart Kayserispor Gele kaart voor C. Săpunaru Kayserispor
76' Wissel Göztepe Wissel N. Ghilas voor A. Biyogo Poko Göztepe
81' Wissel Kayserispor Wissel L. Gülen voor A. Turan Kayserispor
83' Eigen doelpunt Göztepe Eigen doelpunt D. Türüç Göztepe 1-1
87' Wissel Kayserispor Wissel Silvestre Varela voor Ş. Çinaz Kayserispor
88' Doelpunt Kayserispor Doelpunt B. Mensah met assist van T. Chery Kayserispor 2-1
Opstellingen Kayserispor - Göztepe
De opstellingen van Kayserispor en Göztepe zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Kayserispor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Göztepe zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Hikmet Karaman
Voorbeschouwing Kayserispor - Göztepe

Kayserispor en Göztepe treffen elkaar in de 22e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Serkan Tokat en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Kayserispor en Göztepe elkaar treffen in de Super Lig.

Resultaat Aantal
Winst Kayserispor 0
Winst Göztepe 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Kayserispor op een 13e positie staat, terwijl we Göztepe terugvinden op de 11e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Kayserispor - Göztepe Opstelling Kayserispor Opstelling Göztepe Live Kayserispor - Göztepe Live Kayserispor - Göztepe kijken Kayserispor - Göztepe kijken Live Kayserispor - Göztepe stream Kayserispor - Göztepe Fox Sports Nabeschouwing Kayserispor - Göztepe Uitslag Kayserispor - Göztepe Statistieken Kayserispor - Göztepe Super Lig 2018/2019 Kayserispor - Göztepe wedden Kayserispor - Göztepe gokken Kayserispor - Göztepe Unibet