Nabeschouwing Konyaspor - Ankaragücü (2-0) || Super Lig 2018/2019

Zaterdag 10 november 2018 - 11:30 uur

In de Super Lig 2018/2019 neemt Konyaspor het zaterdag 10 november 2018 om 11:30 uur in eigen huis op tegen Ankaragücü.

Via de Konyaspor - Ankaragücü live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Konyaspor - Ankaragücü (2-0)

Het Super Lig duel tussen Konyaspor en Ankaragücü is onder leiding van scheidsrechter Suat Arslanboğa geëindigd in een 2-0 overwinning voor Konyaspor. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van R. Faty zette Konyaspor op een 1-0 voorsprong in de 56e minuut van de wedstrijd. Konyaspor vergrootte in de 77e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Fofana op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Konyaspor.

LIVE Konyaspor - Ankaragücü 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Konyaspor - Ankaragücü teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

32' Gele kaart Ankaragücü Gele kaart voor B. Dja Djédjé Ankaragücü
41' Gele kaart Ankaragücü Gele kaart voor Tiago Pinto Ankaragücü
46' Wissel Konyaspor Wissel Abdou Razak Traoré voor V. Findikli Konyaspor
56' Eigen doelpunt Konyaspor Eigen doelpunt R. Faty Konyaspor 1-0
64' Wissel Konyaspor Wissel E. Opanasenko voor F. Öztorun Konyaspor
66' Wissel Ankaragücü Wissel A. Cerci voor K. Özer Ankaragücü
74' Wissel Konyaspor Wissel S. Ay voor F. Diagne Konyaspor
77' Doelpunt Konyaspor Doelpunt M. Fofana met assist van D. Milosevic Konyaspor 2-0
78' Wissel Ankaragücü Wissel O. Kehinde voor A. Putilo Ankaragücü
82' Gele kaart Konyaspor Gele kaart voor S. Ay Konyaspor
85' Wissel Ankaragücü Wissel Y. Mokhtar voor M. El Kabir Ankaragücü
Video hoogtepunten en samenvatting Konyaspor - Ankaragücü
Opstellingen Konyaspor - Ankaragücü
De opstellingen van Konyaspor en Ankaragücü zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Konyaspor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Ankaragücü zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach
Coach
Voorbeschouwing Konyaspor - Ankaragücü

Konyaspor en Ankaragücü treffen elkaar in de 12e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Suat Arslanboğa en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Konyaspor en Ankaragücü in de Super Lig vond plaats op 5 maart 2011 en dat duel eindigde in een overwinning voor Ankaragücü. Op basis van de afgelopen 10 duels tussen beide ploegen is Konyaspor favoriet. De thuisploeg wist 6 keer te winnen, terwijl Ankaragücü slechts 4 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Konyaspor 6
Winst Ankaragücü 4
Totaal 10

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Konyaspor op een 10e positie staat, terwijl we Ankaragücü terugvinden op de 6e plaats.