Nabeschouwing Konyaspor - Antalyaspor (2-0) || Super Lig

Zondag 27 januari 2019 - 14:00 uur

In de Super Lig neemt Konyaspor het zondag 27 januari 2019 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Antalyaspor. De wedstrijd wordt gespeeld in in .

Via de Konyaspor - Antalyaspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Konyaspor - Antalyaspor (2-0)

Het Super Lig duel tussen Konyaspor en Antalyaspor is onder leiding van scheidsrechter Volkan Bayarslan geëindigd in een 2-0 overwinning voor Konyaspor. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door M. Jevtović, waarmee Konyaspor met 1-0 de leiding nam. Konyaspor vergrootte in de 56e minuut de voorsprong nadat het via een goal van N. Skubic op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Konyaspor.

Wedstrijdstatistieken Konyaspor - Antalyaspor
Goals
2
0
Balbezit
60%
40%
Gele kaarten
1
1
Schoten totaal
11
7
Schoten op doel
4
2
Aanvallen
102
75
Gevaarlijke aanvallen
71
42
Passes
539
353
Overtredingen
19
10
Buitenspel
2
3
Corners
5
1
Wissels
3
3
LIVE Konyaspor - Antalyaspor 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Konyaspor - Antalyaspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
10' Doelpunt Konyaspor Doelpunt M. Jevtović met assist van N. Skubic Konyaspor 1-0
32' Gele kaart Antalyaspor Gele kaart voor J. Drole Antalyaspor
46' Wissel Antalyaspor Wissel D. Sinik voor S. Özkan Antalyaspor
46' Wissel Antalyaspor Wissel M. Erdinç voor Z. Yıldırım Antalyaspor
56' Doelpunt Konyaspor Doelpunt N. Skubic met assist van V. Findikli Konyaspor 2-0
74' Wissel Konyaspor Wissel F. Diagne voor M. Fofana Konyaspor
77' Wissel Konyaspor Wissel M. Yatabaré voor A. Jahović Konyaspor
81' Gele kaart Konyaspor Gele kaart voor Abdou Razak Traoré Konyaspor
88' Wissel Konyaspor Wissel M. Akçay voor Abdou Razak Traoré Konyaspor
88' Wissel Antalyaspor Wissel H. Alpsoy voor Chico Antalyaspor
Opstellingen Konyaspor - Antalyaspor
De opstellingen van Konyaspor en Antalyaspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Konyaspor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Antalyaspor zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Aykut Kocaman
Formatie 4-2-3-1
Coach Bülent Korkmaz
Voorbeschouwing Konyaspor - Antalyaspor

Konyaspor en Antalyaspor treffen elkaar in de 19e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Volkan Bayarslan en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Konyaspor en Antalyaspor elkaar treffen in de Super Lig.

Resultaat Aantal
Winst Konyaspor 0
Winst Antalyaspor 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Konyaspor op een 7e positie staat, terwijl we Antalyaspor terugvinden op de 8e plaats.

Tags
Konyaspor - Antalyaspor Opstelling Konyaspor Opstelling Antalyaspor Live Konyaspor - Antalyaspor Live Konyaspor - Antalyaspor kijken Konyaspor - Antalyaspor kijken Live Konyaspor - Antalyaspor stream Konyaspor - Antalyaspor Fox Sports Nabeschouwing Konyaspor - Antalyaspor Uitslag Konyaspor - Antalyaspor Statistieken Konyaspor - Antalyaspor Super Lig 2018/2019 Konyaspor - Antalyaspor wedden Konyaspor - Antalyaspor gokken Konyaspor - Antalyaspor Unibet